Hvordan man kan gå fra Pre diabetiske til Normal

06/28/2010 by admin

Præ-diabetes er en tilstand, der opstår, når blod-glucose niveauer er forhøjede men ikke høj nok til at blive betragtet som egentlige diabetes. Det er en forløber for Type 2-diabetes. Skader på det kardiovaskulære system kan forekommende, men det er en betingelse, der kan vendes gennem livsstilsændringer.

Instruktioner

• Få dine blod-glucose niveauer testet af din læge. Niveauerne har overvåges regelmæssigt, hver et til to år, til at bestemme din risiko for præ-diabetes og Type 2 diabetes. Holde i tæt samråd med din læge for at afgøre, hvilke af følgende forslag der modtager din kontrol over din præ-diabetes.

• Øge din fysiske aktivitet. Ifølge den amerikanske Diabetes Association, kan 30 minutters motion om dagen, kombineret med vægttab, reducere sandsynligheden for debut af Type 2 diabetes. CDC anbefaler 150 minutter (2 1/2 timer) af motion om ugen. Start med en simpel daglige gåtur og arbejde op til mere-kraftig motion. Altid konsultere din læge før du starter en ny øvelse regime.

• Tabe vægt. American Diabetes Association siger også, at en 5 10% reduktion i vægt kan hjælpe en præ-diabetes tilbagevenden til normale blodsukkerniveauer. Dette kan være så lidt som 10 pounds for en person, der vejer 200 pounds.

• Omfatter mere fuldkorn, frugt, grøntsager og fedtfattig mælk i din kost. Fiber er meget vigtigt. Undgå indtagelse af sukker, herunder simple sukkerarter, komplekse kulhydrater og hurtigt virkende kulhydrat.

• Arbejde med en ernæringsekspert til at ændre dine spisevaner, hvis du har svært ved at gøre det på din egen. Medicinsk ernæring Terapi tilbydes af en ernæringsekspert kan hjælpe dig med at finde ud af den bedste kost for at opretholde sunde blodsukkerniveauet. Terapi kan også lære dig hvordan man spiser på sådan måde, at tabe den ekstra vægt og bidrage til at vende dine præ-diabetes.

• Undgå højt alkoholforbrug og rygning, som disse to opførsel tilføje til risikoen for at udvikle diabetes.

• Overveje at tilføje medicin til din livsstil rutiner. Din læge er den, der vil afgøre, om medicin i forbindelse med ændringer i livsstil vil bremse eller forhindre progression til Type 2 diabetes efter en diagnose af præ-diabetes. Men, CDC advarer om, at medicin godkendt til behandling af præ-diabetes er ikke nær så effektiv som livsstilsændringer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com