Færdigretter kost

06/23/2010 by admin

Hvis du er konstant på farten men stadig behov for at kaste et par pounds, kan en forberedt måltid kostplan være rigtigt for dig. Der er ingen kulhydrat, protein eller kalorieindhold tælle, og alt er klar til at spise i minutter. Mange mennesker har set succes efter et forberedt måltid kostplan, og mange populære berømtheder har været på tv udråber de fantastiske resultater.

Plantyper

Masser af virksomheder har sprunget på den udarbejdet kostplan, så adskille programmer kan synes svært. I det væsentlige har alle planer de samme mål---til at hjælpe dig tabe sig uden at tælle kalorier.

Programmer såsom Nutri-System og Jenny Craig tilbyde pakket måltider og support for et månedligt gebyr, plus måltid omkostninger. Vælg en madplan, såsom en 28-dages plan hvor du kan vælge din færdigpakkede morgenmad, frokoster og middage sammen med godkendte snacks. Alt, hvad du spiser i løbet af programmet kommer fra dette selskab. Disse planer yde også måltid trackers, hjem måltid levering, kost planer og personlige konsulenter til at hjælpe dig på din vægt tab rejse.

En anden måde at tabe sig på den forberedte madplan er en gør det selv-tilgang. Lean retter, Weight Watchers og South Beach, at nævne nogle få, har lavet kalorie - og del-kontrollerede måltid planer, der findes i afsnittet fryser i dit lokale supermarked. Det er til dig at spore antallet af kalorier du spiser hver dag, og der er ingen udenfor støtte eller rådgivning. Men der er ingen månedlige gebyr for medlemskab, og din eneste omkostninger er for måltider.

Fordele

En af de mest attraktive fordele til en færdigpakket madplan er at du ikke behøver at tænke eller bekymre sig om at tælle kalorier, kulhydrater eller dele. Alle disse programmer, fra gør det selv-frosne måltider til vægt tab klubber, tilbyder premade måltider komplet med kalorieindhold og ernæringsmæssige count.

Færdigpakkede retter kommer i mange varianter designet til at imødekomme de smag og behov for bare om nogen. Du kan også spise nogle af dine livretter på denne madplan som pizza, Makaroni og ost og chokolade kage. Alt er anrettede og lavet til at passe ind i dit vægttab plan.

Ud over kalorier og fedt leveres alle måltider komplet med ernæring oplysninger, så du kan opfylde dine vitamin og mineral behov spise færdigpakkede fødevarer.

Ulemper

En af de største ulemper er omkostningerne. Nogle af programmerne medlemskab kan blive meget dyre mellem månedlige gebyrer og mad omkostninger. Selvom du køber fødevarer hos din lokale købmand, kan nogle frosne færdigpakkede retter koster $5 eller mere.

Mange færdigpakkede retter er også høj i natrium, som kan få dig til at tage på i vægt på grund af væskeophobning. Højt natriumindhold bidrager også til forhøjet blodtryk og hjerte betingelser.

Når du har mistet vægt på en færdigpakket madplan og gå tilbage til din almindelige kost, er du mere tilbøjelige til at få det tilbage, medmindre du lære sunde spisevaner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com