Naturlige helbredelsesmetoder for bihuler

03/23/2010 by admin

Bihuler er fælles med en forkølelse, influenza, allergier eller sinus infektion. Hvis beskæftiger sig med bihuler, oplever du sandsynligvis næse og hals overbelastning på grund af slim oprustning. Derudover, ledsage ondt i halsen og hoste ofte bihuler. Men heldigvis er der måder at slippe af bihuler. Selv om de fleste mennesker er afhængige af receptpligtig eller over-the-counter medicin til at lindre ubehag, er der masser af måder at kontrollere symptomer naturligt.

Øge vandindtag

Drikkevand hydrater kroppen. Derudover passende væsker tynd slim i halsen og nasal passager og naturligvis hærder overbelastning. Tværtimod, visse drikkevarer såsom alkohol kan forårsage betændelse i sinus hulrum og intensivere overbelastning. Drik mindst seks glas vand om dagen (8 oz.) kontrol overbelastning.

Løft dit hoved

Ligger fladt kan forværre bihuler og gør det svært at sove eller hvile. I stedet for liggende fladt, skal du placere to eller tre puder nedenunder dit hoved om natten. Denne metode holder hovedet forhøjet, og det fremmer sinus dræning. Sinus dræning kan lindre symptomer forbundet med bihuler såsom hoste og en tilstoppet næse.

Anvende en varm komprimere

Tage en fugtig klud og læg den i mikrobølgeovnen i 30 til 45 sekunder. Næste, forsigtigt anvende klud over dit ansigt. Varme og damp fra kluden naturligvis thins slim, og lindrer bihuler. Anvende en varm komprimere i ti minutter flere gange om dagen at kontrollere symptomer.

Tage et varmt brusebad

Varme, fugtige luft er en anden effektiv naturlige middel mod bihuler. Som en varm komprimere, varmen fra en bruser, boblebad eller sauna fremmer Slim dræning og rydder den nasale passager. Derudover kan fugtig luft fra en luftfugter løsne slim og helbrede sinus overbelastning. Placer en luftfugter i dit soveværelse eller sidde i en dampende værelse.

Resten

Fordi bihuler forårsaget af en forkølelse, influenza eller bihulebetændelse indebærer en infektion, at få tilstrækkelig er hvile en naturlig måde at kurere overbelastning. Hvilende forbedrer dit immunforsvar, og du er i stand til at bekæmpe infektion, der udløser bihuler. Øge dit indtag af appelsinjuice eller tage C-vitamin kosttilskud for at styrke dit immunforsvar.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com