Hvordan man vælger en behandling for kræft i bugspytkirtlen

02/20/2010 by admin

Hvordan man vælger en behandling for kræft i bugspytkirtlen

Kræft i bugspytkirtlen forekommer, når bugspytkirtlen, en lille, pæreformet organ, der producerer hormoner og fordøjelsesvæsker, bliver ramt med væksten af kræftceller. Behandlingsmuligheder varierer, afhængigt af patientens alder, generelle sundhed og hvor langt kræft har nået.

Instruktioner

Kende din kirurgi muligheder for kræft i bugspytkirtlen

• Uddanne dig selv. Lære så meget som du kan om din tilstand for at træffe en informeret beslutning om din behandlingsmuligheder (Se nedenstående ressourcer).

• Vær opmærksom på at kirurgi er i øjeblikket den eneste måde at fjerne kræft fra kroppen i bugspytkirtlen helt. Husk dog, at det er en meget vanskelig procedure kræver fjernelse af en del af din bugspytkirtel og måske andre organer. Vælge kirurgi, når tilstanden opdages tidligt, men du skal vide, det indebærer en betydelig risiko for infektion og indre blødninger.

• Overveje en samlet pancreatectomy kun hvis du har en avanceret eller ekstreme tilfælde. Denne procedure indebærer kirurgisk fjernelse af din hele bugspytkirtlen, samt din galdeblære, galdegang og en del af din tarm og mave, herunder mange lymfeknuder i det berørte område. Dette er dog en meget risikabel procedure.

• Vælg din kirurg omhyggeligt. De bedste resultater er generelt opnået når meget erfarne bugspytkirtelkræft specialister udfører handlingen.

• Have postoperativ strålebehandling eller kemoterapi behandlingsmuligheder forklaret i detaljer. Disse kan bruges som forebyggende foranstaltninger mod en gentagelse af kræft i bugspytkirtlen, der er blevet med held behandles med kirurgi.

Overvej dine andre behandlingsmuligheder

• Tale til en radiolog. Kræft i bugspytkirtlen tilfælde opdaget efter symptomdebut ikke kan betjenes, og strålebehandling kan være din bedste mulighed for at begrænse spredningen af kræftceller.

• Tage alvorlige hensyn til kemoterapi som supplerende behandling sammen med kirurgi eller strålebehandling. Ved hjælp af lægemidler til behandling af kræft kan forbedre dine chancer for at overleve når de anvendes sammen med andre, mere aggressiv, behandlingsmuligheder. Kemoterapi også hjælper lindre sekundære symptomer på kræft lidelse.

• Vælger at deltage i et klinisk forsøg, hvis du har en fremskreden metastatisk tilfælde. Sådanne tilfælde behandles konventionelt, kun ved hjælp af kemoterapi, som kun forlænger livet og lindrer symptomerne i stedet behandler sygdommen. Kliniske forsøg ansætte nye, undertiden meget effektive behandlinger. Men være klar over, at der er ingen garanti for den retssag behandling virkning, og at uventede og potentielt farlige bivirkninger kan forekomme.

• Få en second opinion. Din primære læge vil ikke overveje dette en fornærmelse. Det er en fælles og anbefalede praksis, når der beskæftiger sig med alvorlige sygdomme.

• Være opmærksom på, at behandling af metastatisk kræft i bugspytkirtlen vil påvirke din evne til at opretholde en aktiv livsstil. Masser af hvile vil være forpligtet til at forbedre din prognose.

Tips & advarsler

  • I USA, under patientens Bill of Rights, være opmærksom på, at din ret til ikke-diskriminerende og respektfuld pleje fra læger og behandlere og forsikring repræsentanter er garanteret ved lov. Mange lande kræver også arbejdsgivere til at tillade no-contest medicinske blade af fravær.
  • Sørg for at du spørge din specialist om din sag-specifikke behandlingsmuligheder. Nogle behandlinger er ikke anbefales til alle patienter.
  • Pancreascancer, der reagerer godt på kemoterapi eller strålebehandling kan undertiden efterfølgende betjenes på, selv om dette bliver en mulighed kun i et lille mindretal af tilfælde.
  • Vejafgiften af en kræftdiagnose og kræftbehandling på dit psykologiske helbred kan være skadelig. Diskutere følelser af håbløshed og depression med din læge, og har ham eller hende henvise dig til en mental sundhed specialist, hvis nødvendigt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com