Sådan Find Home Automation muligheder for ældre

08/23/2010 by admin

Sådan Find Home Automation muligheder for ældre

Omsorg for vore kære, som de bliver ældre er en vanskelig opgave. Mange ældre har brug for hjælp gøre basale ting, såsom kørsel og at være mobile. Hjælpe dem med at fastholde deres følelse af uafhængighed mens du bruger indstillinger, der vil holde dem sikkert. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at finde hjem automation muligheder for ældre.

Instruktioner

• Overveje permanens af boligen. Hvis den ældre person du er at finde automatisering indstillinger for er dårligt helbred eller forventes at behøver døgnet rundt pleje i den nærmeste fremtid, er det muligt, at de snart vil være bosiddende i et bistået levende facilitet eller i det mindste, med en habil familiemedlem i stedet for i deres nuværende hjem. Hvis dette er tilfældet, erhverve midlertidig eller Flytbar værktøjer til automatisering, såsom en mobilitet scooter, snarere end at installere en stol på et spor, der vil hjælpe dem med at komme op og ned ad trappen i deres nuværende hjem.

• Vurdere deres sundhed. Overveje stress, der er lagt på kroppen ved at være mobile, når du vælger automatisering indstillinger. Hvis den ældre person har haft en hofte eller knæ udskiftning, finde dem noget, der vil holde dem ud den svækkede ben så meget som muligt. Seniorer med diabetes eller Parkinsons sygdom kan ikke skal være helt slukket deres fødder, så en mobilitet scooter er ikke helt nødvendigt, men en mulighed som en rullende walker vil give dem meget nødvendige balance og stabilitet. Diskutere disse faktorer med den ældre person og deres læge.

• Høre en sundhedspleje specialist. Hjem sundhedspleje specialister er specielt uddannet til at hjælpe folk med at finde udstyr og værktøjer til at hjælpe dem live normale sunde liv, især ældre mennesker og handicappede. En af disse uddannede fagfolk kan hjælpe dig finde automationsudstyr du har brug for og foreslår indstillinger, du ikke har tænkt på. Besøg et hjem healt hcare butik og snakke med en hjem sundhedspleje specialist.

• Undersøge forsikringsmuligheder. Mange statslige og regering finansierede sygesikring og fordel programmer har bestemmelser til at støtte ældre borgere i at betale for sundhedspleje og mobilitet udstyr. Men de fleste programmer har begrænsninger på hvad de vil dække, hvor ofte de vil dække det og hvilke medicinske behov og betingelser skal være opfyldt, før det skønnes lægeligt nødvendigt. Forskning disse indstillinger før du foretager dit endelige køb af automatiseringsudstyr, som nogle forsikringsselskaber ikke vil refundere dig engang udstyr er blevet betalt for.

• Respektere deres ønsker. Når at finde automatisering indstillinger for den ældre person, have dem til at spille så stor en rolle i processen som muligt. Lad dem besøge faciliteter med dig, når du er shopping, afprøve udstyr, hvis lov og udtrykke deres meninger om hvad de føler at de har brug for. Senior borgere har tendens til at være meget faste i deres måder og er mindre tilbøjelige til at bruge automationsudstyr, hvis de ikke kan lide det eller er usikker på hvordan man bruger det, så vær omhyggelig med at lytte til hvad de har at sige og respektere deres ønsker så meget som muligt, når du vælger automatisering indstillinger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com