Health Insurance regler for små virksomheder

06/07/2010 by admin

Health Insurance regler for små virksomheder

Health insurance forordninger kræver ikke små virksomheder arbejdsgiverne til at tilbyde medarbejdere sygesikring, men virksomheder kan modtage skattefordele herfor. Den nylige reform af sundhedssystemet lov giver små virksomheder til pool sammen i 2014 til at få billig dækning gennem Small Business sundhed muligheder Program. Små arbejdsgivere er underlagt strenge regler og bestemmelser, når de tilbyder sundhedsmæssige fordele. En virksomhed med to til 50 fuldtidsansatte anses en lille arbejdsgiver.

Gruppe dækning

Gruppe sygesikring dækning refererer til politikker, der er udstedt til en virksomhed, der dækker fuldtidsansatte og kan dække pårørende eller deltidsansatte. Sygeforsikringsselskaber bestemme omkostningen af sundhedsforsikring baseret på risikofaktorer for hele gruppen; forsikringsselskaber er forpligtet til at tilbyde dækning til små virksomheder.

Støtteberettigelse

Små virksomheder skal tilbyde sygeforsikringsydelser temmelig alle fuldtidsansatte, de kan dog udpege grupper medarbejdere--som management--med forskellige muligheder. Arbejdsgivere kan vælge at tilbyde sygesikring til deltidsansatte eller pårørende. Pre-eksisterende forhold gælder ikke for gruppe sygeforsikring og medarbejdere eller pårørende kan ikke nægtes dækning på grund af tidligere medicinske problemer.

Medarbejdere skal købe dækning sig til pårørende til at være berettiget til fordele.

Præmier

De fleste sundhedsplaner kræver arbejdsgivere til at betale for halvdelen premium omkostningerne; ansatte skal betale den anden halvdel. Dette opfordrer ansatte til at drage fordel af fordelen, sygesikring. Arbejdsgiverne er ikke forpligtet til at betale for nogen del af deltids medarbejder eller afhængige præmier.

Overdækket fordele

Små virksomhedsejere vælge dækket fordele, der passer bedst til deres behov. Forsikringsselskaber giver standard sygesikring pakker, eller arbejdsgivere kan designe en unik medarbejder sygeforsikring plan. Co-betalinger og selvrisikoen varierer afhængigt af arbejdsgiveren.

Skattemæssige fordele

Health insurance udgifter arbejdsgivere er typisk 100 procent fradragsberettigede for små virksomheder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com