Sundt Low-Carb indkøbsliste

12/30/2010 by admin

Sundt Low-Carb indkøbsliste

Mens kroppen har brug for nogle kulhydrat til energi og til at fungere godt, kan at vælge fødevarer lavere kulhydratindhold hjælpe dig med at forbedre din sundhed og reducere din vægt. Nøglen er at fjerne eller skære ned på disse kulhydrater kommer fra tilsat sukker oftest findes i emballeret fødevarer såsom cookies, småkager og bagværk. På din næste shoppingtur vælge fødevarer med naturlige fiber, magert protein og sunde fedtstoffer for din lav-carb kost plan.

Frugter og grøntsager

Producere indeholder kulhydrat, men den høje fiber og vitamin indhold gør denne gruppe af fødevarer gavnlige. Derudover tæller mange low-carb spise planer ikke fiber mod den daglige kulhydrat grænse. Vælg frugter og grøntsager, der er mindre stivelsesholdige og lavere i sukker. Din indkøbsliste kan du tilføje grønne bønner, broccoli, løg, champignon, salat, tomater, sommer squash, æbler, pærer, bær og citrusfrugter. Planlæg at bruge salat og kål i stedet for kulhydrat-tunge boller og wraps, når at gøre burgere eller tacos.

Protein valg

De fleste lav-carb spise planer fokus på protein, så vil du ønsker at bestanden op på protein fødevarer til både måltider og snacks. For måltider Vælg blandt en række af fisk som laks, tun, tilapia eller skaldyr, som er lav i kulhydrater men levere værdifulde næringsstoffer som omega-3 fedtsyrer. Gøre Tyrkiet og kylling bryst dine fjerkræ valg. For oksekød, Vælg slankere nedskæringer som øjet af runde, jorden sirloin og top lænd. Lammekoteletter og svinekød lænd er andre muligheder. Bønner, tofu, mejeriprodukter og æg er også acceptabel muligheder.

Snacks

At finde alternativer til high-carb kiks og færdige snack mix er afgørende, når stikning til en kostplan. Usaltet nødder og ost kuber er en god mulighed, som det er godt som yoghurt uden tilsat sukker. Du kan kombinere grøntsager med hummus, som er fremstillet af garbanzo bønner, til en lav-carb snack, eller købe nogle ricottaost og blandes i din favorit urter eller krydderier til brug som en dukkert. Møtrik butters er gode til at spredes på frugter og grøntsager samt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com