Om Massage terapi risici

10/15/2010 by admin

Massageterapi har været anvendt i tusinder af år som behandling for en række lidelser. National Institutes of Health lister massage som både en konventionel og en alternativ behandling, afhængigt af det pågældende emne. Massage kan hjælpe med at lindre muskel spændinger, selvom størstedelen af massage er leveret som en afspændingsteknik på dag kurbade eller saloner. Men selv om følelsen af en massage kan levere nødhjælp og foryngelse, der er risici involveret. Mennesker, der lider af visse sygdomme er frarådet massage. Derudover er forskerne stadig opdage ændringer (positive og negative), at massage har på kroppen.

Fakta

Massage Terapeuter kan øve nogen af 80 typer af massage, der involverer pres, stretching, gnide og samlede manipulation af kroppens muskler og væv. Punkt i enhver massage er at slappe muskler. En massage kan gøre dette ved at gennemføre højere niveauer af blod og ilt til områderne arbejdede på.

De forskellige former for massage varierer i hvordan terapi er leveret fra mængde pres til typerne af slagtilfælde ansat. Svensk massage udnytter lange streger og æltning, og terapeuten vil ofte bevæge sig kroppens leddene at støtte fleksibilitet. Dybe væv beskæftiger slagtilfælde og hårde fingertryk på strammet eller knyttede muskler og væv. Dette giver mulighed for terapeuten at fokusere på kropsvæv, der ligger langt under huden. Shiatsu massage anvender en mere rytmisk tilgang, der varierer fingertryk og slag på kroppen, der er afgørende for dens energi flow.

Risikofaktorer

Den første risikofaktor er, om den massør du oplever er certificeret. Bare fordi bygningen fortegn siger "Massage" ikke betyder certificeret terapeuter er på personale. Terapeuter i mange stater er forpligtet til at søge uddannelse og opnå certificering fra den stat, hvor de praktiserer. Certificeringer omfatter: LMT (licenseret Massage terapeut), LMP (licenseret Massage Practitioner), CMT (certificeret Massage terapeut), NCTMB (National Certification Board for terapeutisk Massage og karrosseri) og NCTM (National Certification Board for terapeutisk Massage og karrosseri).

Massage licensing varierer fra stat til stat. New York State kræver 1.000 timers undervisning og passage af en tilstand eksamen. Californien har ingen statslige licenser, men enkelte amter giver certificering og har forskellige krav. Stater som Alaska og Kansas har ingen statslige lovgivning vedrørende Massageterapi.

Massageterapi er ikke ulig nogen anden praksis. Uden uddannelse, massage kunne gøres forkert og forårsage personskade. Før du planlægger en massage, spørge, om terapeuter er licenseret af staten og holde en af de certificeringer, der er anført ovenfor.

Risikofaktorer

Hvis du har hjerte-kar-problemer, har Massageterapi en stor risiko. Mennesker med en blødersygdom, såsom hæmofili, kan starte blødninger både eksternt eller internt som følge af det pres, der er placeret på kroppen, med ingen evne til at størkne. Det samme kan siges for folk på blodfortyndende medicin eller anti-koagulation medicin og for mennesker med beskadigede blodkar.

Mennesker med dyb venøs trombose, eller blod koagulation i en dyb vene, kan lide en katastrofal begivenhed, hvis blodprop bliver fortrængt. Dette kan forekomme, når terapeuten arbejder med dyb pres på benene. Af skurrende blodprop og gør det muligt at flyde gennem kroppen, er risikoen for slagtilfælde, aneurisme og hjerteanfald overhængende.

Risikofaktorer

Mennesker med en svag skelet er risiko for at fastholde knoglebrud fra massage. Hvis du er blevet diagnosticeret med osteoporose, falde mange terapeuter sessionen, som dine knogler kunne bryde fra presset fra en massage. Knogler, der healing fra en fraktur er også risiko for brækkede knoglen ikke kan være stærk nok til at modstå en massage.

Kræft præsenterer en række sæt af risici begynder med knogletæthed. Kemoterapi, stråling og andre kræftbehandlinger kan svække kroppens knogler og udsætte dem for fraktur. Reduceret immunsystemet hos en kræftpatient kan forhindre hurtig heling og fremme udbrud af infektion. Derudover kan terapeuter afvise at behandle en person med kræft på grund af placeringen af tumor, fodring rør, kemoterapi rør eller betændelse fra strålebehandling.

Risikofaktorer

Som med enhver behandling, der er bivirkninger. NIH lister følgende bivirkninger af Massageterapi:

• Midlertidig smerte eller ubehag• Blå mærker• Hævelse• En følsomhed eller allergi over for massageolier

Diskuter niveau pres med terapeut før sessionen. Hvis du føler, at terapeuten anvende for meget pres, sige det i løbet af massage. Også forklare allergi du har og Spørg terapeuten at bruge en hypoallergen olie.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com