Om nødhjælp vandrensning

09/27/2010 by admin

Om nødhjælp vandrensning

Den menneskelige krop har brug for 2 til 3 qts. vand om dagen. Dette vand kan være i drikkevand, drikkevarer eller fødevarer. Rent drikkevand fri for forurenende stoffer eller sygdomsfremkaldende bakterier er afgørende. I en nødsituation, når rent vand ikke er tilgængelig, bør eksisterende vand renses for drikke, spise, børster tænder og andre behov.

Funktion

Nødsituation vandrensning er nødvendig når rent drikkevand ikke er tilgængelig. Vand leverandører skal underrette kunder hurtigt når deres vand ikke opfylder standarder, føderale eller statslige sikkert vand. Nogle gange er det en midlertidig leverandør nødsituationer såsom brudt rør eller forurenet vand. Andre gange kan det være en nødsituation på grund af en naturkatastrofe, der har forstyrret leveres sikkert vand. Kunderne orienteres ved mail, radio, tv eller reddere, når de skal tage forholdsregler til at rense vand.

Typer

I en nødsituation, kan vandet renses på flere måder. Kogende vand for at dræbe bakterier og bakterier ofte renser vandet. Regelmæssig flydende klor blegemiddel vil rense vandet ved at dræbe nogle men ikke alle sygdomsfremkaldende organismer. Tinktur af jod er en vand desinfektionsmiddel, når de anvendes som anvist. Chlor og jod vand behandling tabletter fås på mange apoteker og Sportsforretning eller camping leverandører.

Forebyggelse/løsning

Rense uklart vand ved første filtrering vand gennem ren klud eller kaffefiltre og gør det muligt at løse. Bring den filtrerede udlignede vand i hurtige kog i 1 minut. Dette dræber de fleste mikroorganismer. Når kogende ikke er tilgængelig, omrøres 8-12 dråber af flydende klor blegemiddel i en gallon af vand og lad blandingen stå 30 minutter før du bruger den. Tinktur af jod bruges på 5 dråber pr. qt. klart vand eller 10 dråber pr. qt. uklart vand. Lad det stå 30 minutter før brug.

Overvejelser

Kogning er den mest effektive metode til at dræbe mikroorganismer som Giardia lamblia og Cryptosporidium, som kan forårsage diarré og mavekramper. Giardia er ofte kontrolleres af chlor og jod, men Cryptosporidium er mere resistente over for desinfektionsmidler og ikke kan kontrolleres effektivt af chlor og jod. Desinficerende vand tabletter er mindre effektive end kogende, men enhver metode til behandling af vand anses for sikrere end ingen behandling. Tabletterne er yderst transportabel for campister, vandrere og nødhjælpspakker.

Advarsel

I store katastrofer såsom jordskælv, orkaner og oversvømmelser, indeholder forurenet vand ikke bare mikroorganismer som Giardia lamblia og Cryptosporidium almindeligt forekommende i vandløb og søer. Det indeholder ofte mikroorganismer forårsager sygdomme som dysenteri, tyfus, hepatitis og kolera. Disse sygdomme spredes hurtigt og kan være dødelig. På grund af disse faktorer er det kritisk at følge nødsituation retningslinjer for vandrensning. Ikke erstatte eller genvej vandrensning. Brug ikke floodwater, salt eller snavset vand til drikke eller madlavning. Rent vand er kritisk for sundt liv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com