Hvordan man kan hjælpe en person med Depression og narkotika

04/18/2010 by admin

Hvordan man kan hjælpe en person med Depression og narkotika

En person, der misbruger stoffer ofte lider af depression samt. Stofmisbrug kunne være en måde at selv-medicinerer for at lindre depression. Det kunne også være årsag til depression, som personen indser at han er afhængig af og føler sig magtesløs at overvinde problemet. Enten måde, du kan ikke ændre personens adfærd, men der er måder, du kan hjælpe.

Instruktioner

At hjælpe en Person med Depression og stofmisbrug

• Når vi drøfter spørgsmålet med personen, holde sig til fakta og konkrete eksempler i stedet for beskyldninger. For eksempel, ikke sige, "du er så doven. Du gøre aldrig noget, og narkotika gør dig til en jerk." Dette vil sætte ham i defensiven, og det giver ikke konkrete oplysninger. I stedet sige, "Jeg er bekymret fordi du ikke har forladt salen i tre dage, og du kun forlade dit værelse til at spise. Når jeg forsøger at tale med dig, du ignorere mig og gå tilbage til dit værelse og smække døren." Disse ae specifikke eksempler, ikke vage anklager.

• I stedet for at fortælle personen hvad du ser, spørger hendes spørgsmål for at hjælpe hende se det på sin egen. Prøv ting som, "tror du, det er godt at isolere dig selv? Hvad laver narkotika for dig? Tror du, der er andre måder, du kan udføre det?" Disse spørgsmål lokalisere spørgsmålene men tvinge ikke din mening på personen. De opfordrer hende til at tænke og komme til sin egen conculsions. Sundhed Central siger, at behandle den afhængige person med empati og respekt er mere effektiv end direkte og fjendtlige konfrontation.

• Hjælp personen bryde af depression ved at hjælpe ham fokus på mål. Depression er lammende. Det holder en person stak og Plantesafter hans energi, så han ikke længere har motivationen til at foretage en ændring. Når han også misbruger stoffer, øger komforten af medicinen problemet. Spørg ham, "hvor du vil være i et år? I fem år? Hvad laver du for at komme dertil? Hvad kan du vælge at gøre lige nu for at begynde at bevæge sig mod disse mål?" Det minder ham, at han har et valg.

• Ikke aktiverer personens negativ adfærd. Du kan være støttende uden at være en katalysator. Hvis en person tager aktioner, der har negative konsekvenser på grund af hendes narkotikamisbrug, ikke hjælpe hende med at få ud af dem. Hvis hun bliver trukket over for kørsel under påvirkning af en ulovlig stof, ikke kaution hende ud. Hvis hun tigger om penge, ikke give det. Hvis hun beder dig om at gøre en undskyldning for hvorfor hun ikke kan gå på arbejde, ikke give det. Lad hende være ansvarlig for konsekvenserne af hendes adfærd.

• Lave forslag til hjælp-ressourcer. Du kan ikke tvinge en person at få behandling for depression eller stofmisbrug, men du kan give ham oplysninger, som han kan bruge, hvis han beslutter sig for at få det på sin egen. Find ud af mødet tidsplan for lokale 12-trins grupper som narkotika anonym. Sundhed Central anbefaler disse grupper som en effektiv form for behandling. Få oplysninger om social service agenturer, der leverer gratis eller billig behandling for depression. Lad personen vide, "Hvis du nogensinde klar til at få hjælp, her er nogle ting, du kan bruge. Jeg indsamlet disse oplysninger, fordi jeg holder af dig. Jeg vil ikke hjælpe dig med at blive deprimeret og afhængige af, men jeg vil hjælpe dig med at genoprette."

Tips & advarsler

  • Når en person lider af stofmisbrug og depression, kan hun forsøge at manipulere dig for at få penge til at støtte hendes vane. Hun kan endda vise at stjæle. Hvis dette sker, ikke dække over problemet eller lad det gå. Tvinge hende til at tage konsekvenserne af sine handlinger, selv hvis det betyder at blive arresteret. Nogle gange bliver fængslet er et wake-up call, der gør hende til at se på virkeligheden i sine problemer og behov for behandling. Hvis hun fortsætter med at stjæle eller gøre andre ting, der påvirker dig negativt, skal du muligvis afbrød kontakten. Nogle mennesker lider af stofmisbrug og depression skal miste alle de gode ting i deres liv, inden de rammer bunden og acceptere deres behov for behandling.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com