Naturlige helbredelsesmetoder for flad hånd vorte

03/25/2010 by admin

Naturlige helbredelsesmetoder for flad hånd vorte

En vorte er en lille vækst skyldes en virusinfektion i de øverste lag af din hud. Uanset den tekniske definition, kan vorter være skærpende og pinligt. En social stigmatisering er knyttet til den ydmyge vorte, hvilket er hvorfor du måske ønsker at udrydde disse ubehageligheder så hurtigt som muligt.

Flade vorter

Flad krige har tendens til at være mindre og jævnere end andre vorter. De er som regel farven på personens kødet eller pink med flade toppe. De findes typisk på hænderne, men de risikerer at dukke op hvor som helst, sammen med andre typer af vorter.

Naturlig behandling

Ifølge University of Maryland Medical Center, kan vorter behandles på flere måder, herunder narkotika, frysning, lasere og skæring. Men, mange mennesker foretrækker naturlige alternativer til disse mere invasive og kostbare, metoder. En sådan mulighed er at skære et stykke af bananskræl og tape det over det ulovlige område, før du går i seng. Du kan også dække det med en tynd skive af rå hvidløg, sammen med en belægning af ricinusolie. I begge tilfælde vil du fortsætte denne praksis hver nat for op til tre uger. Du vil bemærke den vorte bliver sort, da det begynder at dø.

Naturlige forebyggelse

Du kan forhindre vorter fra kommer tilbage ved at følge nogle sunde spisevaner retningslinjer, ifølge University of Maryland Medical Center. Start ved at fjerne alle fødevarer, der forårsager en allergisk reaktion. Spise fødevarer, der er høj i vitamin B og kalcium som mandler, bønner, spinat, grønkål og havet grøntsager. Du skal også spise frugter, der er høje i antioxidanter som blåbær, kirsebær og tomater. Undgå raffinerede fødevarer som hvidt brød, pasta og sukker. At fjerne koffein og få mere motion er andre naturlige måder at forhindre en gentagelse af vorter, om flad eller enhver anden sort. Akupunktur er også kendt for at stimulere immunsystemet og kan hjælpe med at forhindre vorter.

Årsager

Vorter er forårsaget af den fælles humant papillomvirus, eller HPV i henhold til FamilyDoctor.org, der sandsynligheden for vorter er øget, hvis din hud er beskadiget eller dit immunforsvar er svækket. Det er også muligt at passere vorter mellem mennesker. Dette kan forekomme, hvis en person rører en vorte eller bruger objekter, der er blevet håndteret af en anden person, der har vorter. Familie for Doctor.org bemærker også, at når fjernet, de fleste vorter ikke er sandsynligt, at vende tilbage. Hvis de gør, konsultere en læge for at diskutere alternative behandlingsmetoder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com