At tage vitaminer med fødevarer Versus uden mad

06/13/2010 by admin

Kroppen har brug for en bred vifte af vitaminer til at fungere ordentligt, for at kæmpe off sygdom, til at forebygge sygdomme, for at regulere metabolismen og energi. Når kroppen mangler i vitaminer, vises mangel på utallige måder. Hår, hud, negle, humør, tanke, vision, vægt, aktivitetsniveau, vejrtrækning, søvn og tænder vil alle lider under utilstrækkelig vitaminer i kroppen. Der er ingen tvivl om, at vitaminer er afgørende for en sund og glad krop og sind.

Fedtopløselige vitaminer

Fedtopløselige vitaminer såsom vitamin A, D, E og K, har brug for nogle fedt i kroppen til at blive absorberet korrekt. Disse vitaminer bør tages ved måltiderne eller med en snack (mælk).

B-vitaminer

Vitamin B er bedst absorberes af kroppen i en forhøjet sure miljø. B-kompleks vitaminer kan forårsage mavesmerter, som er let afhjælpes ved at tage det ved måltiderne.

Zink

Zink kan også forårsage en dårlig mave og bør tages med fødevarer at undgå ubehag i maven.

Calcium

Calcium, nødvendig for stærke knogler og tænder, absorberes bedst om natten. Calcium kan hjælpe dig med at falde i søvn, men den væsentligste årsag til natlig indtagelse er at det har en forstærket effekt på opbygningen af knogle masse og styrke mens du sover. Calcium kan tages med eller uden mad.

Timing

Den bedste måde at tage vitaminer er til plads doser ud hele dagen. Dette vil hjælpe med at opretholde en ordentlig niveauer af indtagelse. Af særlig note, kan mineralske absorption arresteres af fiber kosttilskud.

Etiketter

Læs altid etiketterne på vitamin flasker. Etiketter kan tilbyde rådgivning om hvordan man forebygger toksicitet, hvornår og hvor meget at tage, hvis køling er nødvendige, krav til lagerplads og udløbsdatoer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com