Sådan Fortæl Hvis du dilatere

10/29/2010 by admin

Sådan Fortæl Hvis du dilatere

Nogle kvinder kan identificere symptomer direkte relateret til dilatation og andre kan ikke mærke nogen tegn eller symptomer på alle. Det er ikke ualmindeligt for en kvinde at opleve arbejdskraft eller dilatere symptomer og ikke er klar over, at hun går ind arbejdskraft. Hvis du allerede er optaget på hospitalet, sygeplejersker kan kun vælge check dine fremskridt hver time, uanset hvor hurtigt du dilatere. Forstå, hvad man skal kigge efter kan hjælpe dig med at underrette personale, når det er tid for levering.

Instruktioner

• Tid hver sammentrækning. Nedskrive tid mellem hver sammentrækning og søger regelmæssigt, der kunne betyde dilatation forekommende. Kalde din læge, hvis tiden mellem hver sammentrækning er konsekvent og intervaller med tiden bliver kortere.

• Kig efter eventuelle ændringer i udflåd. Nedskrive datoen for hvornår du bemærke nogen pletblødning eller en trævlet Slim udseende med angivelse af at dilatation har forskubbet Slim plug. Underrette din læge kontor, når dette sker så at de kan gøre en note i diagrammet eller planlægge en aftale at have din livmoderhals tjekket.

• Ring din læge straks, hvis du bemærker nogen gush eller sive lugtfri væske fra din livmoderhals. Kigge efter tegn på sammentrækninger eller udflåd i tilfælde af at du har dilatere uden at være klar over det. Gå til et hospital skadestuen, hvis du ikke kan få fat på din læge.

• Gøre opmærksom på, når din baby falder på grund af nedstigningen i livmoderhalsen. Ringe til din læge eller sygeplejerske, hvis du er optaget i et hospital, hvis du har en pludselig trang til at have afføring, men er i stand til at producere en. Kontrollere, om nogen af de nævnte tegn på dilatation fordi den pludselige trang til at skubbe kunne betyde, at din livmoderhalsen er fuldt opspilede og du er klar til at føde barnet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com