Hvordan man kan holde en krop toksin gratis

04/19/2010 by admin

Undersøgelser har vist, at et sundt immunsystem kan beskytte mod kroniske sygdomme og visse former for kræft, som forkølelse, allergier og infektioner. Mange faktorer svække immunforsvaret, herunder miljømæssige toksiner og giftstoffer i vores fødevareforsyning. Her er nogle måder at aktivere dit immunforsvar og rense din krop naturligt for stærkere immunitet.

Instruktioner

• Vurdere alt, hvad du lægger ind og gøre din krop. Sundhedseksperter er enige om, at mad og fysisk aktivitet er to af de mest kraftfulde medicin af alle. Din krop reagerer på hvad du spiser, drikker, tænke og gøre. Det er de valg du foretager, har enten en positiv eller negativ indvirkning på sundheden for dit immunforsvar.

• Tilføje klid til opskrifter. Hele korn fiber, som klid og havregryn, er meget effektiv til røring miljømæssige toksiner ud af kroppen. Fibre binder sig til kemikalier i fordøjelseskanalen, tvinger dem til at være udskilles i stedet for absorberet. American Journal of Clinical Nutrition rapporteret, at mindst 15 gram fiber dagligt er nødvendig.

• Bide i et æble. Pektin, dets opløselige fibre, bærer tungmetaller ud af kroppen og gør fordøjelseskanalen mere basisk, faldende sygdom, der forårsager betændelse. Lægge op på broccoli, som øger niveauet af glutathion, og også forvandler østrogen-lignende kemiske giftstoffer til sikrere former for østrogen, resulterer i en lavere risiko for brystkræft. Også, regelmæssig aerob øvelse, der gør du sveder eller sveden i sauna sikkert frigiver lagrede toksiner.

• Undgå sukker og raffinerede kulhydrater. De fleste mennesker tror, at undgå fedt er det mest vigtige ting at gøre, at sukker er langt mere skadelig for dit helbred. Kronisk høj kulhydratindtagelse dræner kroppen for B-vitaminer, hvilket øger din homocystein i blodet. Højt homocystein er knyttet til næsten alle større sygdom.

• Rense dit fordøjelsessystem. Hvis du har lav energi, træthed og/eller muskelsvaghed, Hyppige forkølelser og evnen til at koncentrere sig, mener afgiftende din krop. En bred vifte af naturlig sundhed aids virkelig underværker. Spirulina, en type af blå - grøn alger indeholder store mængder af klorofyl, binder sig til toksiner og hjælper med at skylle dem fra kroppen. Du kan finde spirulina pulver, tabletter eller kapsler på sundheds-food butikker. Sarsaparil er en anden magisk blod purifier. Det har særlig flavonoider og plantesteroler bevist for at rense leveren, nyrer og tarme af toksiner, forbedre immunitet og turbolader stofskifte. Du vil finde sarsaparil opført som en ingrediens i mange detox te tilgængelig på købmandsforretninger eller få kapsler på din lokale helsekostforretning.

Tips & advarsler

  • Altid tjekke med din læge før du tager nogen nye tillæg.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com