Live & aktive kulturer: Gær infektioner

12/03/2010 by admin

Live & aktive kulturer: Gær infektioner

Gær infektioner er mere almindelig hos kvinder og manifestere sig som vaginal gær infektioner som følge af svampen Candida albicans, Ifølge National Library of Medicine. Gær infektioner er normalt behandles med håndkøbsmedicin eller recept baseret på sværhedsgraden af gær infektion. En naturlig fremgangsmåde bruges til at genoprette kroppens forsvar er levende og aktiv kulturer.

Funktion

Spise yoghurt med levende og aktive kulturer bidrager til at reducere mængden af gær kolonier i skeden, ifølge Dr. Sears. Han anbefaler, spiser otte ounces dagligt for at se en betydelig nedgang i gæren. Kroppen har naturlige gode bakterier, der bidrager til at opretholde den rigtige balance på huden, forhindrer gær fra koloniserer og tager. Live og aktive kulturer bidrage til at genopbygge de gode bakterier, styrke den naturlige krop balance.

Typer

Levende og aktive kulturer er naturligt forekommende i de fleste yoghurt. Yoghurt fremstilles af mejeriprodukter, der er tilført med levende bakterier, der vokser over tid og tykkere mælken. Live og aktive kulturer kan også erhverves fra et dagligt supplement. De fleste daglige aktiv kultur kosttilskud er taget endnu en til to gange dagligt til at opretholde sunde niveauer af probiotika (levende og aktive kulturer).

Mad og drikkevarer

Bortset fra yoghurt, er levende og aktive kulturer fundet i en bred vifte af fødevarer og drikkevarer såsom ugæret mælk, nogle juice og miso. Nogle oste kan også have sunde bakterier betragtes som en probiotisk.

Fordele

Mayo Clinic hedder det, at levende og aktive kulturer har vist sig at forbedre en persons overordnede generelle sundhed ved at styrke immunforsvaret. Probiotika hjælpe til at opretholde ordentlig mave og kolon sundhed. En langsom eller kompromitteret fordøjelseskanalen kan føre til sundhedsmæssige komplikationer på grund af fanget toksiner.

Overvejelser

Live og aktive kulturer vil ikke helbrede eller effektivt at behandle alle gær infektioner. Hvis en gær infektion spredes eller ikke går væk, bør en person konsultere en læge for korrekt diagnose og behandling. Levende og aktive kulturer kan anvendes ud over ordineret og over-the-counter medicin. De kan også bruges på daglig basis for at forhindre gær infektion gentager, Ifølge National Library of Medicine. En person kan ikke overdosis på probiotiske kosttilskud, ifølge Mayo Clinic.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com