Fisk olie årsag fedtet hud?

12/03/2010 by admin

Fiskeolie er populær som en kilde til Omega-3 tillæg. Nogle mennesker har bemærket at tage fiske olie gør deres hud fedtet, hvilket kan ske, især hvis de begynder at tage en høj dosis for hurtigt.

Advarsel

Fiskeolie fra nogle arter af fisk kan være høj i kviksølv, og overskydende beløb af fiskeolie kan forårsage blødning og andre skadelige bivirkninger.

Tun, sværdfisk, haj, tilefish og konge makrel er typisk den højeste i kviksølv, og FDA afskrækker kvinder og børn udsættes for disse fisk, herunder deres fiskeolier.

Fiskeolie kosttilskud bør stoppes to uger før og efter operationen, fordi de blodfortyndende.

Fordele

Fiskeolie kan reducere en persons risiko for et hjerteanfald, slagtilfælde, dødelige arytmier og højt kolesteroltal.

To gram fiskeolie hver dag kan forlænge en persons sundhed ved at reducere risikoen for hjertesygdomme, men for at undgå fedtet hud problemer, dosis kan startes på én g derefter stigning til to g efter et par dage.

Overvejelser

Som et alternativ, kan folk spise kolde vand fede fisk som laks eller hellefisk et par gange om ugen for at opnå fordele af omega 3 fedtstoffer. Mennesker med fedtet hudproblemer kan bruge denne fremgangsmåde til at få de samme fordele, så længe de ikke har hjertesygdom eller høj triglyceridniveauer.

Ekspert indsigt

American Heart Association anbefaler folk, der ikke har hjertesygdomme at øge omega 3 fedt indtag, EPA og DHA ved at spise fede fisk som laks to gange om ugen, plus tofu, valnødder og hørfrøolie til at høste fordelene af plante-baserede omega 3 fedtstoffer, ALA. Men, mennesker, der allerede har hjerte sygdom, arytmier eller højt kolesteroltal kan tage to g fiskeolie dagligt efter konsultere deres læge---øge dosis gradvist for at undgå fedtet hud.

Berømte bånd

Familieretlige forhold Suzanne Somers gjorde omfattende forskning på fordelene af fiskeolie og fisk forbrug med nutritonists og indgået om deres fordele på sundhedsområdet. Hendes forskningsresultater om fiskeolie og fisk forbrug kan ses i hendes bog "Gennembrud: otte trin til Wellness" og denne bog nævner fiskeolie kan løse fedtet hud problemer i nogle tilfælde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com