Bivirkninger af Sorbitol

08/18/2010 by admin

Sorbitol er et kunstvanding løsning bruges til at forhindre infektion i prostata og urinveje operationer. Stoffet virker som en hexitol agent, at det er effektivt til udskylning vragrester fra den kirurgisk område for at forhindre komplikationer og infektion. Som med de fleste andre kirurgiske lægemidler, er en række bivirkninger forbundet med anvendelsen.

Almindelige bivirkninger

To almindelige bivirkninger generelt opstår som følge af brugen af narkotika: mundtørhed og øget eller nedsat vandladning. Mange mennesker oplever lidt at ingen bivirkninger under brug af narkotika, med kun en lille procentdel faktisk rapportering ubehag af nogen art.

Alvorlige bivirkninger

Meget sjældent kan alvorlige bivirkninger opstå som følge af brug af Sorbitol. Disse omfatter nældefeber, svær kløe, åndedrætsbesvær, hævelse af mund eller ansigt, trykken for brystet, sløret syn, pludselige ændringer i hjertefrekvens, brystsmerter, diarré, forvirring, krampeanfald, kvalme, åndenød, opkastning og træthed.

Vigtige sikkerhedsinformationer

Fortæl din læge eller apotek, hvis nogen af følgende omstændigheder gælder før starten anvendelsen af stoffet: Hvis du er gravid, planlægger en graviditet, eller som ammer, hvis du i øjeblikket tager receptpligtig medicin, hvis du har nogen allergier over for medicin eller fødevarer, eller hvis du har en syre-base ubalance, diabetes, hjertesygdom, nyresygdom, eller svær dehydrering. Hvis der er mistanke om en overdosis i medicin, kontakte din lokale giftkontrolcenter straks og hoved til skadestuen.

Brug

Sorbitol er beregnet til brug udelukkende af medicinske fagfolk under en kirurgisk procedure og administreres via injektion. Hvis hætteglasset indeholder partikler eller er misfarvet på nogen måde, bør det ikke bruges. Når hætteglasset er åbnet, administrere narkotika straks for at forhindre forurening med bakterier. Hvis du går glip af en dosis af lægemidlet, skal du kontakte din læge straks for at rette op på situationen.

Advarsel

Hvis du oplever nogen af de ovenstående bivirkninger, bedes du straks kontakte en læge.

Brug aldrig Sorbitol, medmindre administreret af en sundhedsperson. Stoffet skulle heller aldrig bruges rekreativt og er beregnet til kirurgiske procedurer kun.

Konsultere din kirurg, hvis du har nogen spørgsmål om brugen af Sorbitol eller nogen af dets børsnoterede bivirkninger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com