Kosttilskud til hud med akne

10/16/2010 by admin

Kosttilskud til hud med akne

Med så mange acne produkter på markedet i dag, at vælge rigtige kan man være forvirrende. Mange mennesker synes, at ved hjælp af visse urter og vitaminer bidrage til at rydde op i udbrud og helbrede huden.

Betydning

Kosttilskud til sund hud kan indeholde vitaminer, urter eller en kombination af begge. Valg af den rigtige type afhænger af sværhedsgraden af acne, årsag din alder og den underliggende til udbrud.

Egenskaber og fordele

Vitaminer, der er nyttige for acne omfatte vitaminer A, C, D og E og B-vitamin som en kompleks (alle B-vitaminer). Disse hjælper helbrede og styrker huden. Urter, der rydder op hud omfatter hvidløg, Marietidsel, neem, basilikum, essentielle fedtsyrer som primrose og hørfrø olie, aminosyrer, enzymer, kalium, selen og probiotika. Også healing, disse kæmpe infektion i huden og reparation væv.

Typer

De fleste kosttilskud er taget i form af piller, tabletter eller som te. Naturlige fødevarebutikker bære kombination kosttilskud med forblandet formler lavet specielt til hudproblemer kan du også finde særlige lotions fremstillet af naturlige produkter, der hjælper acne. Tea tree olie, som er en naturlig antibiotisk og antiseptisk, er en væske, og kan sættes direkte på huden.

Effekter

Det er nyttigt at forstå, at kosttilskud tager tid at arbejde. Fordi den helbredende proces tager et stykke tid, kan du ikke se de første resultater for en uge eller mere. Efter tre til fire uger, skal betydelig forbedring i din hud være synlige. Hvis du ikke er tilfreds, ændring af type og mængde af supplement kan hjælpe, eller du kan tjekke med din apoteket eller sundhedspleje udbyder for forslag.

Overvejelser

Kosttilskud fungerer anderledes end acne recepter. De fleste acne medicin vil behandle symptomet, men vitaminer og urter arbejde for at helbrede problemet, der forårsager bumser samt rydde op i huden. Undertiden kosttilskud kan tages med recepter og over-the-counter medicin, men det er vigtigt at tjekke med din læge eller apoteket før du bruger dem sammen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com