Sådan Cure urinvejsinfektioner uden antibiotika

04/24/2010 by admin

Urinvejsinfektioner er infektioner, der opstår overalt i urinvejene, herunder blære, nyrerne og urinlederne. Disse infektioner er mest almindelig hos kvinder og ældre mænd. Hvis du har en urinvejsinfektion, kan du have smerter og svært urinating, en brændende fornemmelse, uklar urin og feber. Urinvejsinfektioner behandles oftest med antibiotika, men hvis du foretrækker en mere naturlig tilgang der er masser af muligheder for at dræbe bakterier og gendanne dit helbred.

Instruktioner

• Begynder at tage en calciumtilskud citrate/magnesium citrat straks efter at mærke symptomer på en UTI. Disse kosttilskud vil sænke pH-niveau i din urin, som menes at påvirke evnen af bakterier til at vokse (Reference 1). Følg doseringsanbefalingerne på flasken, da de vil variere fra mærke til mærke.

• Besøge en biopat eller naturlægemidler specialist. Forsøg aldrig at vælge urter til selv at helbrede en infektion. Biopat vil lytte til dine symptomer, hyppigheden og sværhedsgraden af din urinvejsinfektioner og vil finde ud af om din generelle sundhed. Han eller hun vil så anbefale urter og dosering for dig at helbrede din aktuelle infektion og anbefale en regime til at forhindre dem i at komme tilbage. Nogle af de urter, som du vil sandsynligvis blive tilbudt er Gyldenris, uva ursi, cleaver, padderokker og løvstikke. Du skal kun gøre dette én gang. Efter at du har de urter, du har brug for, kan du tage dem med tillid næste gang du får en infektion.

• Lindre smerter, mens Urterne behandling af infektionen. Mens meget af UTI smerte er intern, er der ofte eksterne hudirritation samt. Anvende ricinusolie direkte til irriteret hud og dækkes med et stykke blødt stof. Anvende varme over stof til at hjælpe olie absorbere ind i huden. En vandflaske anbefales frem for en varmepude at forhindre afbrænding følsom hud.

• Drikke tranebær juice. Det skal være 100 procent saft, ikke en tranebærsaft cocktail, fordi de har en masse af tilsat sukker. Sukker vil kun irritere infektion og fremme væksten af flere bakterier. Hvis du finde smagen af ren tranebærsaft er for bitter, bland det med nogle 100 procent æblejuice. Igen, være sikker på, at apple juice har ingen tilsat sukker.

• Tillad tre til fem dage for dit naturlige helbredelsesmetoder skal begynde at arbejde. Hvis du lider stadig en hel del efter dette tidspunkt, skal du muligvis tage et antibiotikum jo. Hvis dette sker, kan du opfordre antibiotikum at arbejde hurtigt ved at tage et tilskud af bromelain med dine piller. Bromelain stammer fra ananas og er kendt for at gøre antibiotika mere effektivt og omkostningseffektivt (ressource 2).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com