Hvordan til at køre med ventil hjertesygdom

09/01/2010 by admin

Ventil hjertesygdom er en alvorlig tilstand, men det behøver ikke at hindre din nuværende livsstil. Enkeltpersoner, der ønsker at bevare en aktiv livsstil kan gøre det med tålmodighed og effektive strategier for sikkerhed. Der er nogle vigtige skridt, der skal tages af alle, der ønsker at køre mens der beskæftiger sig med ventil hjertesygdomme.

Instruktioner

• Modtage en årlig fysisk eksamen. En årlig fysisk, herunder et elektrokardiogram (EKG) og røntgenundersøgelse af thorax, vil sikre, at du er fysisk i stand til at køre med ventil hjertesygdomme.

• Overvåge din puls under og efter løb. Bruge et ur til at kontrollere din puls og den formelle rigtighed af rytmen. Puls bestemmes ved at placere fingrene at pulsen på dit håndled og tælle antallet af slag i 10 sekunder og multiplikation af seks. Sørg for at arbejde inden for en pulszone som anvist af din læge.

• Regelmæssigt tage hjertemedicin. Tager medicin ordineret af din læge vil sikre, at dit hjerte forbliver egnet til aktivitet. Altid strengt til doseringen krav.

Tips & advarsler

  • Kontakt din læge omgående, hvis du oplever en uregelmæssig puls eller rytme.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com