Allergen reduktionsgear filtre

05/29/2010 by admin

Allergen reduktionsgear filtre

Ifølge USA 's miljøstyrelse er der flere forskellige typer af luftrensere til brug i hjemmet. Luftrensere fjerne uønskede forurenende stoffer fra luften indendørs. De mest almindelige design er fritstående modeller og luftrensere installeret inden for rammerne af huset.

Luftfilter

Luftfiltre fjerne partikler fra luften ved hjælp af enten en mekanisk eller elektronisk metode. Mekanisk luftfiltre fange partikler på et filtermateriale, dette er den mest almindelige form for luft renere. Højeffektiv partikler luftfiltre (HEPA) falder i denne gruppe. Elektronisk luftfiltre virker ved ioniserende partikler, så de enten holde til opkøber plader eller hurtigt falder til jorden.

Gas-fase luftfilter

Gas-fase luftfiltre brug materialer såsom kul til at absorbere forurenende luftarter. Disse filtre har tendens til at være specifik for en eller et lille antal forurenende stoffer, som kan være en ulempe. Gas-fase luftfiltre forventes ikke til helt at rense luften i et hjem.

UVGI

Ultraviolet bakteriedræbende bestråling (UVGI) bruger ultraviolette stråling til nedbryde mikroorganismer. Denne metode er generelt bruges til at nedbryde enhver bakterier, skimmel, virus eller allergener, der kan være på overflader af kanalsystem. Denne metode bruges langs sammen med andre og er ikke egnet til brug som en eneste luft renere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com