Hvordan man kan reducere PMS symptomer med kost

01/21/2012 by admin

Hvordan man kan reducere PMS symptomer med kost

PMS (Præmenstruelt Syndrome) er undertiden pointe af en lejlighedsvis velmente joke, men det er noget, men sjovt. Så mange som 10 procent af kvinderne lider symptomer på PMS, der så invaliderende, at de går glip af arbejde eller andre vigtige aktiviteter. Der er ingen magisk pille endnu der kan løse alle symptomerne på PMS eller sikre lindring fra smerter og ubehag, men der er en voksende mængde af beviser, der tyder på en ændring i kosten kan gøre, hvad din lokale farmaceut ikke kan. Fritagelse kan være så tæt som din lokale købmand, hvis du ved hvad man skal kigge efter.

Instruktioner

• Spise komplekse kulhydrater med lav glykæmisk værdi. Spise fuldkorn og friske råvarer med et lavt glykæmisk værdi kan bidrage til at reducere pigge i blodsukker, der kan bidrage til præmenstruelle smerter. Højt GI (glykæmisk indeks) fødevarer er bedømt på en skala fra 1 til 100 i forhold til deres tendens til at forårsage hurtige udsving i blodsukkeret. Lavere GI værdi fødevarer er bedre for dig, fordi de påvirker dit blodsukker mere moderat (Se nedenstående ressourcer).

• Omfatter mere calcium og D-vitamin i din kost. Undersøgelser viser, at D-vitamin og calcium kan have en dramatisk effekt på at reducere symptomerne på PMS. Konsultere din læge før Fyldemiddel op på kosttilskud, eller prøve at øge dit indtag naturligt ved at få mere sol og spise flere mælkeprodukter.

• Reducere din natrium at undgå oppustethed.

• Miste koffein. Selv om der er ingen hårde beviser, at koffein forbrug bidrager til PMS, er der anekdotiske beviser fra tusindvis af kvinder, der ser en forbindelse. For ugen før din menstruation, stoppe med at drikke koffein holdige fødevarer og se om det hjælper sænke dine symptomer på angst.

• Undgå alkohol. Alkohol kan sænke dit blodsukker, der påvirker dit humør.

• Sprede din fødeindtagelse over 6 snarere end 3 måltider. Denne strategi er lettere på dit system, fordi det hjælper med at undgå pigge i blodsukker og kan hjælpe dig med at identificere nogle kosten bidragydere til dit ubehag. Dokumentere dine symptomer i en fødevare journal.

• Få mere magnesium i din kost. I nogle undersøgelser viste PMS-ramte lavere niveauer af magnesium, hvilket tyder på at øget magnesium i blodet kan hjælpe med at reducere PMS symptomer. Nøglen kan være at magnesium hjælper med at regulere serotonin, en neurotransmitter, der hjælper os med at føle indhold. Nogle gode høje magnesium fødevarevalg er nødder, sorte bønner, broccoli og kogt spinat.

Tips & advarsler

  • Både koffein og alkohol er blevet knyttet til PMS relateret bryst ømhed, så undgå dem begge dette symptom giver din særlige problemer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com