Lægemidler, der påvirker hårvækst

01/30/2012 by admin

Lægemidler, der påvirker hårvækst

Mange stoffer har betydelige virkninger på hårvækst hos mennesker. Narkotika kan forårsage hårtab, hårvækst for brændstof, eller foretage ændringer i hår form og farve.

Hår tab medicin

Hårtab medicin kan hjælpe bremse udtynding af hår ved at udvide eksisterende hår og voksende nye. Men disse medicin skal tages hele tiden; ellers vil hårtab starte igen.

Medicin for androgen alopeci

Medicin, der ofte anvendes til behandling af androgen alopeci eller arvet hårtab omfatter Minoxidil og Finasteride.

Medicin for alopeci Areata

Medicin bruges til at behandle alopeci areata, som er forårsaget af immunsystemet angriber hårsækkene, inkluderer kortikosteroider, kontakte immunterapi og Psoralen med ultraviolet A (PUVA) lysterapi.

Forventninger

Når du tager medicin for arvelig hårtab, skal du ikke forvente at vokse et komplet sæt af hår. I stedet ser frem til nogle forbedringer på toppen af hovedet alene, ikke på hele panden området.

Advarsel

Brugen af finasterid er ikke blevet bevist for at være effektive hos kvinder, og Food and Drug Administration har endnu ikke godkendt dets anvendelse til kvinder. Kvinder der er gravide bør faktisk ikke håndtere enhver Finasteride tabletter, da det kan forårsage fosterskader.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com