Ressourcer til kemisk afhængighed

01/17/2012 by admin

Ressourcer til kemisk afhængighed

Kemisk afhængighed er overforbrug eller afhængighed af alkohol eller andre rusmidler. Dem med en kemisk afhængighed bringe skade sig selv både fysisk og deres relationer. For at overvinde kemisk afhængighed, skal narkomaner særlige ressourcer, der vil give den støtte og opmuntring til dem, der kæmper med kemisk vanedannende lidelser.

Anonyme Alkoholikere

Alkoholikere anonym er en gratis støttegruppe for mænd og kvinder, der ønsker at stoppe med at drikke og bringe normalitet tilbage i deres liv. De er ikke tilknyttet nogen religion eller organisation. Med denne støtte system, kan alkoholikere opbygge relationer, der er nødvendige for at opbygge styrke, som de sparke deres vane. Gennem disse grupper, som er placeret i næsten hver by i landet, kan alkoholikere dele deres bekymringer og frygt, mens at træffe nødvendige foranstaltninger til at gå væk fra alkoholisme.

Al-Anon / Alateen

Al-Anon og Alateen yder hjælp og støtte til familiemedlemmer til en alkoholiker. I støttende atmosfære tilbyder Al-Anon medlemmer håb og styrke til familiemedlemmer, der er påvirket af alkohol afhængige handlinger. Find ligesindede, som du kan dele din frygt og frustrationer med og der ved præcis hvad du går igennem---fordi de har været der selv.

Ædru opsving Online

Ædru Recovery er en online ressource for dem, der kæmper med kemisk afhængighed samt andre vanedannende lidelser. På denne hjemmeside kan du finde links til behandling og nyttiggørelse centre, oplysninger om afhængighed og særlige programmer designet til at støtte dem, fanget i nettet af afhængighed. Kemiske pårørende kan endda finde behandlinger, der er skræddersyet til dem, om de er urolige teenager, kvinde eller mand og tilvejebringe midler til alle former for kemisk afhængighed som kokain, heroin, crack og alkohol.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com