Hvordan kan du stoppe med at ryge uden programrettelsen?

02/28/2012 by admin

Hvis du tænker på rygestop uden ved hjælp af plaster, du skal spørge dig selv: hvor realistisk er du om at holde op? Mange mennesker er ikke afhængige af nikotin, så meget som de er afhængige af at handlingen af fysisk rygning. Det betyder, at de fleste mennesker faktisk kan sparke den fysiske trang i de første 24-48 timer. Programrettelsen kan hjælpe dig med at undertrykke rygning, men faktisk ikke afslutte vanen helt, så her er alternativer.

Instruktioner

• Stop rygning når du tænker på rygning. Dette er den eneste måde, hvorpå du til rygestop - der er ingen måde at komme omkring dette. Ligegyldigt hvis du bruger plasteret eller ej, er dette noget, der kommer til at ske uanset.

• Fokusere dit sind på andre ting, der omfatter gør en kort øvelse såsom push-ups, sit-ups, eller selv gå rundt i blok et par gange. Dette er ideelt, fordi du føjer to positiver til ligningen, ikke ryge og få dit kredsløbssygdomme kører igen.

• Tygge nikotintyggegummi hvis du har en hård tid med cravings. Mens de fysiske trang er mindre intens end de mentale cravings, kan de stadig køre du ønsker at ryge lige så dårligt.

• Undgå ting der gør du synes om rygning. Hvis du er en person, der ryger når du drikker, så prøv at undgå alkohol, indtil du er i stand til at have mere kontrol at sige "nej" til en cigaret. Tager dig ud af ligningen kan være den bedste fremgangsmåde, hvis du føler dig svag.

Tips & advarsler

  • At skabe sager at erstatte din ønsker at ryge vil være den bedste måde at afslutte samlet. Du kan bruge plaster eller tygge nikotintyggegummi, men dette ikke ændre handlingen af rygning eller endog erstatte det. Du bliver nødt til at finde en måde at ændre din adfærd ved ikke at ville ryge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com