Holistisk behandling for Depression

02/13/2012 by admin

Fordi depression symptomer kan være så varieret som befolkningen i hvem de kommer til udtryk, er ikke én behandling egnet for alle. Desuden, selv de bedste behandlinger kan ikke fungere uden en objektiv overvågning. Det er derfor vigtigt at medtage terapeutiske sessioner i en holistisk tilgang. Det er nødvendigt at udrydde årsagerne til depression og at afgøre, hvilke handlemuligheder for er den mest effektive for enkelt. Sammen med aktive terapi, kost, motion, kan naturlige kosttilskud og lempelserne teknikker være nyttige tilføjelser til en holistisk behandling for depression.

Kost

Korrekt ernæring kan forebygge anfald af depression i nogle individer, mens den forkerte kost kan være kontraproduktivt. Visse ingredienser, ved såsom fødevarer, der indeholder forarbejdede sukker og koffein, er for at forværre depression. Mens andre, som Omega 3 fedtsyrer findes i tun, laks og makrel, er kendt humør løftere. Derudover, kan hvor en individuel forbruger fødevarer være lige så vigtigt, hvor meget han spiser. Sammenhæng synes at være nøglen til sunde forbrug. Flere små måltider arbejde bedre for metabolisme, vægt og humør, end sulter og binging.

Afslapning

Der er flere måder at bruge afspændingsteknikker ind i selv den travleste af livsstil. Meditation og afslapning terapi hjælpe med at sænke blodtrykket, øge hjernefunktion, fremme lang levetid og lindre depression. Blandt de selvadministrerede teknikker er åndedrætsøvelser, bøn, meditation og yoga. Derudover udøvere af akupunktur, massage terapi, og Reiki har haft gode resultater med klienter, der lider af angst og depression.

Motion og hvile

Moderat motion hjælper med at bevare et organ generelle trivsel, men også frigiver endorfiner, som er til gengæld forbundet med humør. Motion hjælper også til at regulere søvnmønstre og fremme tilstrækkelig hvile.

Undgå alkohol og narkotika

Alkohol- og stofmisbrug brug ikke kun forværre eksisterende depression, de også kan maskere symptomerne. Mens moderat indtagelse af alkohol kan synes en harmløs overbærenhed, er afholdenhed anbefalet til behandling af depression.

Kosttilskud

Kosttilskud, der kan afhjælpe et organ mangler folinsyre, calcium, kobber, jern, magnesium, kalium, Vitamin B og B-kompleks og C-Vitamin er gavnligt i den naturlig behandling af angst og humørsvingninger. En terapeut eller sundhedsplejerske kan først afgøre, hvis faktisk depression udløses af nogle biologiske faktor. St. John's Wort, en urtemedicin fås i kapsler eller som en te, har også vist sig at lindre symptomer på depression.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com