Urter til at tage for leverkræft

06/18/2012 by admin

Urter til at tage for leverkræft

Der er mange forskellige typer af kræft, men lever kræft synes at være den mest almindelige i verden. Sjovt nok dog er leverkræft mindre sandsynligt findes i USA i forhold til andre lande. Der er forskellige typer af behandling, herunder operation, stråling og kemoterapi. Men mange mennesker henvender sig til urter til forebyggelse og behandling af leverkræft.

Typer og stadier

Heptoma og leverkræft er de to hovedtyper af leverkræft. Der er forskellige faser af leverkræft: lokaliserede unrespectable, avancerede og tilbagevendende. Lokaliseret unrespectable er kræft, der er fundet i en del af leveren, men kan ikke fjernes helt. På et fremskredent stadium er ikke kun i leveren, men har også spredt sig til andre dele af kroppen. Den tilbagevendende fase opstår når kirurgi har fundet sted at fjerne kræft, men det igen.

Fælles urter

Der er mange forskellige urter på markedet målrettet for forebyggelse og behandling af leverkræft. Urter har kan forbedre de kroppens immunsystem eller lindre nogle symptomer. Rødkløver er en urt, der indeholder anti-tumor forbindelser samt antioxidanter med celle-ødelægge frie radikaler. Maitake ekstrakt hjælper ødelægge kræftceller og tumorer spredes. En anden urt er grøn te-ekstrakt. Dette indeholder ECGC (epigallocatechingallate), et kemikalie, der fastholder den neutrale stabilitet af reaktive frie radikaler, som forårsager celleskader. En anden bonus træk ved grøn te ekstrakt, er det er kraftig evne til at stoppe celle replikering. Grøn te ekstrakt har flere antioxidant fordele for generelle sundhed, herunder leverkræft. Gurkemeje er en anden urt, der bidrager til at bekæmpe kræft og vækster. Disse urter kan findes i nogle helsekost butikker eller online. Tilgængelighed på en helsekostforretning kan være sjældne, men kontrollere, hvis Urterne kan bestilles.

Kinesiske urter

Forskning viser lever kræft er mere fremtrædende i Kina end noget andet land. Kineserne har udviklet flere forskellige urter ritualer som enten den primære sundhedstjeneste for leverkræft, eller sammen med andre behandlinger. En af de primære naturlægemidler behandlinger vist sig at have gode resultater er en blanding af Skældyr skala, oyster shell og armadillidium. Urter scutellaria, oldenlandia og lobelia er en anden kinesiske naturlægemidler terapi, kendt som "anti-kræft" urter. Det er registreret i "Optegnelser af integreret kinesiske og vestlige medicin", at disse urter ikke er kun vist at hjælpe i forebyggelse og behandling af leverkræft, men også til at lindre nogle symptomer. Træthed, opkastning, abdominal hævelse og smerter blev vist sig at forbedre med naturlægemidler terapi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com