Prostata Tumor & urter

06/05/2012 by admin

I stigende grad, naturmedicin og ernæringsmæssige retsmidler er ved at blive undersøgt og testet for forebyggelse og behandling af benign prostatahyperplasi (BPH) og prostatakræft. Disse urter kan tages enkeltvis eller i kombination retsmidler, der er tilgængelige.

Gavnlige urter

Forskere ved Duke University fandt at hørfrø faldt testosteron og sænket væksten af tumorceller. Resultaterne var menes at komme fra lignaner i hørfrø og måske fra seed's omega-3 fedtsyrer.

Grøn te har vist sig at stoppe spredningen af prostatakræft gennem handling af polyphenoler. Disse opdagelser blev udgivet af American Association for Cancer Research.

Andre urter fundet effektiv mod prostata betingelser er saw palmetto, grape seed extract, damiana, Marietidsel, soja og gurkemeje.

Decker Weiss, en naturopatisk læge (ND), behandler prostata patienter med calcium D-glucarate til at befri kroppen af toksiner; selen, en antioxidant, vist sig at være effektive til at forebygge prostatakræft; broccoli, som hæmmer kræftfremkaldende kemikalier; grøn te, som dræber prostatakræft celler; Maitake champignon, som har vist sig at ødelægge prostata kræftceller; og lycopen, den carotenoid i tomater, der dræber prostatakræft celler. Disse næringsstoffer kan træffes separat eller i en af de prostata formler på markedet.

Herbal formel

Et kombinationspræparat kombinerer flere naturlægemidler og hævder at forebygge kræft samt BPH. Det indeholder Pygeum africanum, som har været populær i Europa til at behandle prostata betingelser; Panax ginseng; Equisetum arvense (Padderok) og hortensia; og saw palmetto, som er en generel tonic for den uro-genital tarmkanalen.

Saw Palmetto formel

En anden kombination formel indeholder den aktive ingrediens i Savpalme--beta-sitosterols - i langt større mængder end du kunne få ved at tage urten alene. Det indeholder også selen, zink og andre mineraler. På grund af styrken af formlen anbefales det, at du taler med din læge før du tager dette produkt.

En anden kombination formel

En tredje kombination formel indeholder ingredienser kendt til at behandle prostata betingelser: quercetin, vist af Mayo Clinic at blokere væksten af prostata cancerceller; Reishi mushroom, længe anvendt af kinesisk medicin til behandling af kræft; Baikal kalot, et flavonoid; rabdosia; Dyers Vaid, hvis aktive ingrediens er indirubin; chrysthanemum, et populært middel i kinesisk medicin; Savpalme; Panax ginseng; og lakrids.

Advarsler

Ifølge Mayo Clinic, kan nogle naturlægemidler produkter øge risikoen for blødning og interagere negativt med andre lægemidler. Saw palmetto kan interferere med en præcis aflæsning af prostatakræft PSA-test. Det er bedst at drøfte med din læge, enhver brug af naturlægemidler formler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com