Hvad er årsagerne til Hemmorrhoids?

07/09/2012 by admin

Hæmorider kan forårsage intens smerte, men de føre sjældent til alvorlige langsigtede problemer. En hemorrhoid er en hævede vene enten inde i endetarmen, da med interne hæmorider, eller uden for åbningen af anus, som med den eksterne hemorrhoid.

Årsager

Hæmorider føre når for meget pres er placeret på blod årerne i den rektal og også bækken området. Er to førende årsager til hæmorider, diarré og forstoppelse. Gravide kvinder kan også opleve hæmorider, når de når deres sjette måned af graviditeten, fordi der er et øget pres på deres bækken områder. Fødsel også forårsager hæmorider eller forværrer eksisterende hæmorider. Anal infektioner eller sygdomme i andre organer, såsom skrumpelever, kan også forårsage hæmorider. Det er også muligt at sidde længe på toilettet, iført rem undertøj eller modtager anal sex kan føre til hæmorider.

Symptomer

En læge kan diagnosticere hæmorider ved at tage et kig under en rektal eksamen, men mange symptomer kan pege på hæmorider, herunder kløe i anal område, smerte i området rektal mens du sidder, blod fundet i toilet, afføring eller toiletpapir, hårde følsomme klumper omkring anus, og smerter under tarm bevægelser. For intern hæmorider, er en koloskopi påkrævet at diagnosticere problemet.

Behandling

Over-the-counter cremer kan behandle hæmorider. Disse cremer er designet til at skrumpe hæmorider, så de lider mindre irritation og begynde at helbrede hurtigere. En anden over-the-counter medicin, troldnød, kan anvendes med bomuld bolde eller Q-tips til at reducere kløe forbundet med hæmorider. Sidder i et varmt bad og tage Skammel blødgørere er yderligere skridt til at lindre smerter. Hvis ovenstående behandlingsmuligheder ikke afhjælpe problemet, kan kirurgi være nødvendig at fjerne hæmorider.

Komplikationer

Mens der er få tilfælde hvor hæmorider forårsager alvorlige komplikationer, Husk at øget blødning fra endetarmen-området bør undersøges af en læge og kan resultere i behovet for kirurgisk indgreb. Udvidede hæmorider kan resultere i blodpropper, der potentielt kan dræbe i vævet omkring hemorrhoid.

Forebyggelse/løsning

For at forhindre hæmorider, skal du undgå situationer og omstændigheder, der forårsager hæmorider. Fordi belaste under afføring er den hyppigste årsag til hæmorider, anbefales det, at du opretholde en fiberrig kost og drikke masser af vand. Andre foranstaltninger omfatter iført kun bomuld undertøj, helst de typografier, der er garanteret ikke at ride op og irritere de anal hulrum. Undgå ridser område, uanset hvor stærk viljen og undgå parfumerede toilet væv vil også bidrage til at forebygge og lindre hæmorider.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com