Hvordan at reparere en Lancet Wing

06/09/2012 by admin

Hvordan at reparere en Lancet Wing

Tapning er den medicinske procedure centrering på at få blod fra en vene til analyse. I denne proces bruger du en hel del værktøjer, nemlig en lancet. En lancet er en nål med vinger til at holde den stabil, så det ender med at blive kaldt en "sommerfugl". Den væsentligste forskel er, at butterfly nålen er meget fleksible med sin vedlagte slange, at komme til svære at nå eller rullende vener.

Instruktioner

• Åbn en lancet nål pakke og hvis en af vingerne er brudt, finde ud af, hvis du stadig kan bruge den. Intet om fløjen af lancet har noget at gøre med nålen eller noget, der kommer ind i venen eller gennemborer huden. Vingerne blot gøre det lettere at greb nål for at komme ind i venen.

• Reparation med regelmæssige båndet, hvis du føler stærkt, at du ikke kan bruge det uden at reparere vingen på nogle måde. Vingerne er overvejende en bekvemmelighed for at holde nålen og derefter en stor del af lukning nål akslen sikkert. Begge kan gøres de fleste gange uden nogen wing reparation.

• Kassér hvis forskærmen er også dårligt fremstillede eller også brudt repareres uden problemer for patienten. Træk den plastik skaft op og dække nålen og bortskaffes i en skarpe container. Hvis du kan trække op plastik, bare omhyggeligt kassere i objektbeholderen klid. En skarpe container er udsmid beholderen for alle klid anvendes på et hospital, doctor's office og andre steder nåle bliver brugt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com