Den bedste måde at tabe sig hurtigt

06/26/2012 by admin

Den bedste måde at tabe sig hurtigt

Vægttab kan være svært, især hvis du har mere end 20 lb. at tabe. Der er mange kommercielle programmer, der tilskynder folk til at tabe sig, og nogle af disse programmer indebærer usunde og endda farlig metoder, såsom at tage piller eller fastende. Heldigvis er der en simpel strategi, der kan hjælpe dig tabe sig hurtigt, den sunde måde.

Starte en Workout Plan

Motion hjælper kroppen med at brænde kalorier og øge muskelstyrke. Når en muskel masse vokser og bliver stærkere, kroppens stofskifte øger, hvilket gør det endnu nemmere at brænde flere kalorier. Starte langsomt. Prøve at gøre en aerob-stil motion mindst 30 minutter, tre gange om ugen. Aerobe øvelser vil øge din puls til mindst 60 til 70 procent af sin hvile sats. Disse øvelser omfatter, men er ikke begrænset til, gåture, svømning, cykling eller havearbejde. Efter ca en måned, øge din træning til fire til fem dage om ugen. Gradvist, arbejde op til træning op til en time hver dag.

Spise hele fødevarer

Hele fødevarer er så tæt på deres naturlige tilstand som muligt, såsom frisk frugt og grøntsager, fuldkorn (som havre eller ris) og magre proteiner. Forarbejdede fødevarer, der indeholder tilsætningsstoffer, kunstige fedtstoffer og konserveringsmidler er usundt for kroppen, og kan forårsage du få vægten, hvis de udgør hovedparten af din kost. Udskifte usunde, emballerede fødevarer med friske, hele fødevarer så meget som muligt.

Drik vand

Når kroppen er hydreret, dine systemer og organer funktion på optimal ydeevne. Ikke kun hjælper betyder opholder sig hydreret hjælpe fordøjelsen og kropsfunktion, det også fremskynde dit stofskifte, så din krop til at forbrænde flere kalorier. Drikke mindst otte glas vand (8 oz.) hver dag. Hvis du sveder kraftigt hele dagen, tilføje et par ekstra kopper vand. Bære en vandflaske med dig, når du er på arbejde eller løbe ærinder for at sikre du får din daglige indtag af vand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com