Hvad er aggressiv kræft i æggestokkene?

05/26/2013 by admin

Æggestokkene er de definerende organer af den kvindelige krop. Desværre, de er tilbøjelige til kræft vækster, der kan vokse i år uden nogen specifikke symptomer. Med aggressiv kræft i æggestokkene er tidlig påvisning nøglen til overlevelse.

Æggestokkene

Æggestokkene er de primære kvindelige reproduktive organer, modstykker til testiklerne hos mænd. Æggestokkene hus udvikle oocyter og frigivelse æg ind forplantningsorganerne under ægløsning-delen af den kvindelige reproduktive cyklus. Disse organer også producere østrogen og progesteron.

Aggressiv kræft i æggestokkene

Ifølge Human Anatomi og fysiologi er kræft i æggestokkene den fjerde mest almindelige kræftform i forplantningssystemet. De fleste forekomster er forårsaget af en unormal vækst af epitelceller foring æggestokkene.

Symptomer

Aggressive ovarie tumorer vokse normalt hurtigt og hurtigt blive metastatisk, hvilket betyder, at kræftceller spredes ud over æggestokkene. Almindelige symptomer på en æggestokke tumor er helt generelt, som kedelig pres i maven, bækkensmerter og urin smerte. Se afsnittet Reference for den fulde liste af symptomer.

Komplikationer

Fordi symptomerne er som regel uspecifik, kræft i æggestokkene kan være fejldiagnosticeret og ikke blive opdaget indtil cellerne har spredt sig til andre dele af kroppen. En aggressiv svulst er endnu mere problematisk på grund af den hastighed, hvormed vækst opstår.

Behandling

Hvis tumor er registreret før metastase opstår, kan kirurgisk fjernelse af det ramte æggestokken og æggelederen efterfulgt af kemoterapi gemme kvindens fødedygtige evne. En avanceret aggressiv svulst kan dog kræve fjernelse af hele reproduktive system og endda dele af tarmene, også efterfulgt af kemoterapi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com