Hvordan til at administrere Dmsa

08/20/2013 by admin

DMSA (dimercaptosuccinic syre) er en chelator, som er en kemisk forbindelse, der binder til tungmetaller til at fjerne dem fra kroppen. En læge ordinerer dette som en medicin til at behandle sager om heavy metal forgiftning. DMSA er ofte indtages oralt. Patienter med akut tungmetalforgiftning, kan dog indlagt og givet DMSA intravenøst. Tage DMSA kun under lægens tilsyn. Følg alle dosering instruktionerne omhyggeligt og rapportere eventuelle bivirkninger. Før du tager nogen medicin, informere din læge om andre lægemidler, du tager eller medicinske tilstande du har.

Instruktioner

• Se din læge for en præcis diagnose af heavy metal toksicitet og en recept på DMSA. Lægen kan give dig en nøjagtig dosering beløb og tidsplan. Mængden af DMSA skal du tage beregnes under hensyntagen til din kropsvægt. Du tage det mundtligt, i form af en kapsel.

• Tag din foreskrevne dosis af DMSA tre gange om dagen, medmindre din læge har bedt dig ellers. Helst, tage hver dosis med fire timers mellemrum.

Du kan tage kapsel med eller uden mad. Hvis du giver stoffet til et barn, der er kræsen om at tage medicin, kan du prøve at tømme kapslen i en fødevare, som æblemos eller drik. Ikke sætte det i mælk eller grapefrugt produkter.

Drik masser af vand mens du tager denne medicin, som anbefales i Drugs.com. Hvis du er usikker, hvis du drikker nok vand, konsultere din læge.

• Tage stoffet for tre dage i træk. Ophøre med at tage stoffet for de næste 11 dage.

• Tage en multivitamin for de 11 dage efter de tre dage af doser. DMSA fjerner sunde mineraler fra kroppen ud over tungmetaller. En multivitamin kan erstatte de mistede mineraler.

• Fortsæt denne dosering tidsplan for så længe som din læge anbefaler. Hvis du oplever nogen form for bivirkninger, såsom feber eller kvalme, konsultere din læge så hurtigt som muligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com