Sådan Fortæl Hvis du har brug for tandproteser

10/23/2010 by admin

Ifølge orawave.com, bærer 57% af amerikanere, der er alderen 65-74 proteser; 51% af amerikanerne alderen 55 til 64 har enten fuld eller delvis tandproteserGÅTyve-ni procent af amerikanerne i alderen 45-55 slid tandproteser; 16% af amerikanerne aldre 35-44 har enten fuld eller delvis tandproteser, og 3% af amerikanerne i alderen 18 til 34 slid tandproteser. Denturewearers.com siger en anslået 20 millioner amerikanere bærer proteser. Ulempen er, proteser er ikke altid let at bære. Mere end 50% af protese wearers har problemer med deres falske tænder. Beslutter at få gebis er en permanent afgørelse — der er ingen vej tilbage. Du skal gøre dit hjemmearbejde, før du beslutter dig. Læs videre for at finde ud af at fortælle, hvis du har brug for tandproteser.

Instruktioner

• Lave en aftale med en tandlæge og har tænderne, tandkødet og kæbeknoglen undersøgt. Han eller hun vil tage X stråler af dine tænder til at bestemme, hvad der foregår under tandkødsranden.

Det er en god idé at få en second opinion fra en anden tandlæge. Ligesom læger giver tandlæger ikke altid det sammediagnose.

• Rådfør dig med tandlægen om tilstanden af dine tænder og tandkød til at bestemme hvis du har brug for tandproteser. Hvis du har bløde tænder, der er ødelagte, kan de ikke holde fyldninger. Hvis du har en uhelbredelig tandkødssygdomme, vil forsøger at redde dine naturlige tænder sandsynligvis blive dyrt, hvis det overhovedet er muligt.

• Bestemme, hvad dine muligheder er for gendannelse af og holde dine naturlige tænder, hvis det er muligt. Hvis du skal have nogle tænder ekstraheres, kan du muligvis få delproteser. Fordi deltoner er fastgjort til dine naturlige tænder, er det lettere at bære dem. Spise og tale er nemmere at gøre.

• Bestemme, hvor meget det ville koste for at gemme dine naturlige tænder, hvis du kan. Køb tandproteser er dyre, men at have dine naturlige tænder fast og vedligeholdes kan koste meget, meget mere. Uden dental forsikring, kan manglende midler hjælpe dig med at beslutte, at du har brug for tandproteser.

Tips & advarsler

  • At miste dine tænder og få tandproteser på grund af alder er ikke et faktum.
  • Hvis du har stærke kæbe knogler og du har råd til dem, kan du muligvis få tandimplantater i stedet for tandproteser.
  • TIL NOTESKRIVNING: Du behøver ikke stærke kæbe knogler til at være en kandidat til tandimplantater.
  • Må ikke antage tandproteser vil blot tage sig af alle dine tandproblemer. Skæve tænder kan blive glattet, og tænder med hulrum kan udfyldes. Selv dårligt ødelagte tænder kan ofte blive frelst ved at få rodkanaler og kroner.
  • Proteser er ikke vedligeholdelsesfri. Du skal stadig regelmæssige eftersyn for at sikre dine tandproteser passer ordentligt. De har brug at blive reguleret hvert 2 år. Drop dine tandproteser (eller ellers skader dem), og du bliver nødt til at få dem repareret eller udskiftet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com