Bobath øvelser

11/28/2010 by admin

Bobath øvelser behandler patienter med neurologiske tilstande såsom cerebral parese, slagtilfælde, rygmarvsskader og Parkinsons sygdom. Ifølge internationale encyklopædi af rehabilitering hjælper Bobath metoden til motion patienterne forbedre mobiliteten ved at manipulere deres hoveder, torso og lemmer. Fysioterapeuter individualisere de træningsprogrammer, baseret på sværhedsgraden af tilstanden og alder af patienten. Bobath øvelser er især nyttige i at forbedre kropsholdning i børn med cerebral parese.

Oprindelse

Fysioterapeut Berta Bobath og hendes mand Dr. Karl Bobath banebrydende Bobath konceptet i begyndelsen af 1950 ' erne. Berta Bobath, der studerede dans og gymnastik, brugt sin viden om kropsbevægelser, motion og afslapning som grundlag for sin terapi koncept. Ifølge webstedet Bobath centrum, Dr. Karl Bobath arbejdede som en børnelæge og pediatric kirurg og delte sin kones interesser i neurologiske tilstande hos børn og voksne. Han og hans kone delte interesse for behandling af børn med cerebral parese og neurologiske lidelser rammer voksne. De rejste rundt om i verden, undervisning og uddannelse terapeuter hvordan du bruger deres øvelser.

Behandlingsmetoden

Bobath øvelser forbedre mobilitet og kropsholdning kan hjælpe patienter funktion i dagligdagen. Fysioterapeuter bruges specialiseret behandling til at reducere stivhed, øge muskel kontrol og stabilisere muskel aktivitet, ifølge webstedet behandlinger af Cerebral parese. Børn med cerebral parese lære at sidde, stå og gå, afhængigt af sværhedsgraden af deres tilstand. Behandling fokuserer på manipulation af "nøglepunkter" på en patient krop, især hoved, ryg, bækken bælte, skuldre, fødder og hænder. Terapeuter hjælpe patienterne undgå unormale arbejdsstillinger og reflekser. Til sidst, lære patienter at styre deres organer. Hver terapi session varer ca. 45 minutter.

Overvejelser

Bobath konceptet gælder for patienter i alle aldre, fra spædbørn til ældre. Før patienterne modtager behandling, giver en læge en vurdering af patientens tilstand til at tilpasse et handlingsforløb. Terapeuter dokumentere deres patientens alder, køn, type af neurologisk tilstand og antallet af dage eller år siden starten af betingelsen. For eksempel, overveje terapeuter behandling af teenagere patientens kropslige ændringer, vægtøgning og seksualitet, ifølge behandlinger af Cerebral parese. Patienter, der har lidt et slagtilfælde kan få en kombination af Bobath og andre rehabilitering behandlinger. Terapeuter justere behandlingsmetoder baseret på en patients fremskridt efter hver session. "Håndbog i neurologisk rehabilitering" af Richard J. Greenwood siger behandlinger tilpasses individuelle svar og kan ikke være forudsigelig og repetitive.

Familie og pårørende roller

Forældre til børn med cerebral parese og pleje af personer med neurologiske tilstande spiller en vigtig rolle i behandlingen. Terapeuter undervise pårørende sådan placere patienter og hjælpe dem med at flytte korrekt. Ifølge behandlinger af Cerebral parese, bør forældre indarbejde bevægelser i dagligdagen og fritidsaktiviteter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com