CPR procedurer

09/08/2013 by admin

CPR procedurer

Kendskab til CPR er ikke kun en værdifuld færdighed for dem, der arbejder i sundhedssektoren erhverv, er det også en værdifuld færdighed for nogen gammel nok til at udføre den. Du vil aldrig vide, hvornår din viden om CPR kunne komme handy. Mange arbejdsgivere kræver faktisk nu, at deres medarbejdere ved CPR, så de kan hjælpe med kollegaer og kunder i problemer. Procedurerne for korrekt CPR har ændret sig gennem årene, så sørg for at du bliver opdateret på din teknik.

Foreløbige Procedure

Hvis du tilfældigvis ved en person, der er bevidstløs, før du begynder CPR, skal du tjekke for vejrtrækning. Først skal råbe til personen. Stomp dine fødder og klappe hænderne til at se, om der er nogen reaktion. Hvis der ikke er, skal du lægge personen, så de er fladt på gulvet eller en anden hård overflade, såsom en bordet eller counter. Forsigtigt tip hovedet tilbage så at adamsæble er udsat for at rydde hans airways og åbne munden. Læne hovedet ned for at kontrollere for tegn på vejrtrækning; en brise på din kind eller varm luft bliver blæst. Hvis du opdager vejrtrækning, derefter ringe 911 straks. Hvis du ikke gør, råber om hjælp og derefter begynder CPR.

Brystet kompression og redning vejrtrækninger

Brystet kompression og redning vejrtrækninger kan begynde, når du har skimtes, at patienten ikke trække vejret. Find hendes brystben af følelse i midten af brystkassen og derefter bruge fire fingre til at måle på langs fra denne stilling. Placere en hånd på det pågældende sted med anden hånden fast på toppen. Dette er, hvor du bør starte din kompression. De nye retningslinjer for CPR er 30 brystet kompression til to vejrtrækninger. Kompression vil fortsætte med at pumpe blodet til alle organer, mens vejrtrækninger levere blodet med ilt. Som du komprimere, kan du føle en krakning af ribben; Dette er normal. Mindre skader kan opstå med mængden af pres du lægger på dem, men det er normal.

Nye barn procedurer

Med de gamle procedurer fik børn et lavere antal brystet kompression til vejrtrækninger. Men i de procedurer, der er udgivet af American Heart Association i 2005, procedurer for en voksen og barn er den samme. Forskellen er den styrke, som du lægger bag komprimeringen; naturligvis, med et lille barn ville du ikke anvende så meget pres. Du bør anvende nok til tryk på brystet et til to inches ned. Husk at aldrig stoppe CPR, når det er begyndt. Handel med en anden, hvis du bliver træt mens du venter på hjælp at ankomme. Hvis din arbejdsplads har en emergency automatisk ekstern defibrillator, kan nogen uddannet til at bruge den overtage afspadsering af fortsætter CPR. Fortsat bliver uddannet og trænet som retningslinjerne vokse og udvikle sig. Du vil aldrig vide, lige når du måske brug for det..


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com