Sådan får du dine børn at spise Tofu

05/19/2013 by admin

Børn i alle aldre kan lære at elske tofu, hvis det er udarbejdet på en lækker måde. Et kraftcenter for ernæring, en 4-ounce blok af tofu indeholder mere end 9 g protein, 6 mg jern og 100 mg calcium. Det er også fyldt med jern, kobber, omega-3 fedtsyrer og selen. Meget lavt fedtindhold og stort set smagsløse, tofu kan "morph" i pikante og søde retter både. Sojamælk er i dag en meget mere elegant og silkeagtig væsen end det var i 1970 ' erne, og er ofte beriget med calcium og D-vitamin skal være lig med den samme vitamin profil af komælk, med færre kalorier og mindre fedt. Kreativt eksperimentere madlavning og bagning med tofu at få dine børn til at prøve det, også.

Instruktioner

• Brug sojamælk på morgenmaden. Sojamælk er fremstillet af sojabønner og er også en tofu produkt. Kombinere usødede sojamælk med bananer, jordbær og honning og snurre i en blender til at gøre en morgenmad drink, der kan hældes i plastflasker og nippede på vej til skole. Hæld sojamælk over varm havregrød og skiveskåret bananer og kanel eller kolde korn med anden frugt, som det er nemt anvendes overalt, hvor komælk bruges normalt.

• Smuldre og klatre. Smuldre fast tofu i en gryde med olivenolie og kog, indtil det er blødt. Tilføj hakket spinat, broccoli, gulerødder, rød peber og løg til en høj-protein, høj-fiber og lavt fedtindhold tofu-veggie scramble. Tilsæt gurkemeje for at farve tofu gul, så det ligner æg.

• Gøre eftermiddagssnacks, der vil have dit barns venner fortrængning din køkken over tofu. Blande 4 ounce af silkeblød tofu med 1/2 kop økologisk usødet kakao pulver og 1 kop ahornsirup. Hæld blandingen i lille dessert kopper og drys med økologisk korn-sødet mini chokolade chips og tjene. Høj-protein, lav-fedt chokolade budding aldrig smagt det godt.

• Skåret og grill tofu til middag. Cube tofu og marinere i risvineddike, natriumfattige sojasovs og gingerroot skiver. Tilsæt cherry tomater, blomkål buketter, nye kartofler og grøn peber. Arrangere brikkerne på små træ spyd og grill indtil kogt.

• Berige bagværk og ørkener med sojamælk. Erstat halvdelen væske i enhver pandekage, vaffel eller cookie dej med usødet sojamælk. Tjene chokolade sojamælk med cookies og gøre chokolade budding opskriften ovenfor og hæld i en graham krakker skorpe og chill. Børn nyde fødevarer, der har smag og ikke spike deres blodsukker. Små børn kan ikke lide krydret fødevarer, men børn i alle aldre kan nyde tofu, hvis det er forberedt smukt.

Tips & advarsler

  • Tofu vil absorbere varianter af noget tilføjet til det, så det kan være kubik og føjes til supper, spaghetti sauce, tre-bønne chili eller endda buddinger.
  • Der er mange fremragende frosne soja desserter, der er så dekadent som is og er meget lavere i fedt, kalorier og sukker.
  • Nogle mennesker er allergiske over for soja. Som med allergi over for andre fødevarer såsom komælk, majs eller hvede, er det bedst at reducere eller eliminere soja fra et følsomt barn måltider.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com