Health Insurance Act af 2007

11/19/2010 by admin

Den Private Health Insurance Act 2007 for Commonwealth of Australia regulerer private sygeforsikringer. Det giver incitamenter for folk til at købe private sygesikring og regulerer private sygeforsikringer produkter. Det dikterer også, hvordan forsikringsselskaber gøre sygesikring forretning.

Incitamenter

Incitamenterne omfatter reducerede præmier for kompatible sygesikring politikker, betaling af Commonwealth of Australia i forbindelse med præmier og levetid sundhed dækning strategier, der fremmer vedligeholdelse af private sygeforsikringer fra en tidlig alder.

Opfylde produkter

Sygesikringen skal være EF-rated så det ikke diskriminerer mellem mennesker, og skal tilbyde opfylde produkter. Opfylde produkter dækker de samme behandlinger, udrede, der administreres på samme måde og indeholde de samme vilkår og betingelser. Denne forordning sikrer ligestilling mellem individer og grupper, der køber private sygeforsikringer.

Dækning krav

En forsikringspolice opfylder dækning krav om det dækker sygehusbehandling, hospitalsbehandling og almen behandling eller almen behandling uden hospital-stedfortræder behandling.

Bærbarhed

Forsikringen skal opfylde portabilitet krav, der tillader folk at overføre til en ny politik fra en anden politik, som skitseret i Health Insurance Act af 2007.

Kvalitetssikring

Quality assurance krav forbyde udbetaling af ydelser til behandling, der ikke opfylder de strenge standarder, der er skitseret i den Private sygeforsikring akkreditering regler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com