Hvordan til at rense min kolon og tabe sig

11/27/2010 by admin

Mange populære kost planer og piller hævder at hjælpe dig rense din kolon og miste op til 15 pounds i "affald", der har været fast inde i din kolon i år. Selv om dette er et attraktivt tilbud, du bør forstå, hvordan en kolon rense virkelig virker og være forberedt på virkningerne. En kolon rense kan hjælpe dig med at få et slankere, slankere figur i en kort tid, men det kan også være temmelig ubehagelig.

Instruktioner

• Overveje en Colon. Dette er en populær "stjerne" behandling, der virker meget som en lavement men faktisk renser op til 5 fødder af din tyktarm. Du skal ikke prøve dette derhjemme, som disse behandlinger kan være svært på dine tarme og fejlagtig anvendelse af behandling kan forårsage din tarm til at briste--, som kan dræbe dig.

• Tage 1 tbsp. klorofyl hver dag i tre dage. Du kan få flydende klorofyl på mange sundhed fødevarer og supplement butikker. Klorofyl vil skylle systemet igennem hyppig afføring.

• Bo hydreret. Drikke 8 til 10 glas vand om dagen er godt for dig alligevel, men især når rengøring din kolon. Usædvanlig hyppig afføring kan få dig til at blive dehydreret. Drikke masser af vand hjælper med at holde dig hydreret og gør din kolon rense mere effektiv.

• Stop efter 3 dage. Mens de hurtige resultater af en kolon rense er attraktive, kan fortsætter rense på ubestemt tid forårsage alvorlig skade. Du kan blive fejlernærede, fordi mad gør ikke bo i dit system, og du kan oprette en række mave og tarm problemer, hvis du ikke giver systemet en pause. Desuden, når du har renset din kolon, fortsætter med at forsøge at gøre dette vil resultere i smertefulde mavekramper, der ikke hjælpe dig tabe sig overhovedet.

Tips & advarsler

  • Gøre et kolon rense, når du vil være alene i huset for et par dage. Det er ikke en behagelig proces for dig eller andre omkring dig. Altid konsultere en sundhedsprofessionel, før du laver en kolon rense. Være sikker på, at det ikke vil forstyrre nogen medicin du kan tage, og at du ikke gør det alt for ofte.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com