Sådan køber du en personlig ilt Bar

11/18/2013 by admin

Sådan køber du en personlig ilt Bar

Ilt barer blev populære i slutningen af 1990 ' erne og fortsat vil være vellykket i kurbade og opskalere virksomheder overalt. Baseret på princippet om, at en højere koncentration af ilt hjælper til at lindre stress og rense vores krop ved at fjerne toksiner ilt barer er et must-ånde for sundhed entusiaster og bare nysgerrig. Nogle læger støtter brugen af renere ilt til at hjælpe med alt fra allergi til kræft. For mere fodgænger brugeren kan indånder ilt med lækre dufte tilføjet bidrage til en større ro og øget energi.Ilt barer er bekostelig og generende for hver dag bruger hvis du nødt til at gå til en spa eller "bar", men nu kan du købe en mindre version af den personlige ilt bar for dit eget hjem. Her er hvordan.

Instruktioner

Sådan køber du en personlig ilt Bar

• Køb Amazon.com og finde en god bærbar ilt bar, som ikke vil bryde bank. Du kan få en fuld kit af O2 innovationer herunder alle slanger, filtre og dufte, som du bliver nødt til at komme i gang for omkring $700.00 og få det leveret lige til dit hjem. Let.

• Gå til kilden, at alle de folk, in-the-know gå til Hammacher Schlemmer. Kendt for deres usædvanligt og høj dollar, svært at få varer, tilbyder Hammacher Schlemmer en personlig ilt bar med en levetid garanti for $300,00. Mere for ren luftindtag end duftende nyhed "varianter" gør den personlige ilt Bar en fantastisk gave især for dem med svær allergi.

• Tjek de forskellige personlige ilt enheder på O2 Bar butik. De har begge de større personlige ilt bar enheder kan du, eller du kan få billigere O2 ilt sprøjtemidler til at se, hvordan du kan lide effekten og beslutte, om du ønsker at gøre den større investeringer. Du kan bestille alle former for forsyninger, kosttilskud og ilt-relaterede produkter så gennemse online butik og prøve nogle forskellige produkter for dit gode helbred.

• Mix din bar erfaring med noget musik. Shop Red søerne Trading Post via eBay.com at afhente en Zadro stille lyde hjem ilt Bar. Få det let for $300,00 og bruge 90 dages garanti være sikker på, at du nyder det. Denne lille og roligt enhed tilbyder fire forskellige typer af lyd, herunder naturlige, Syng, dans og drift og et sted at sætte nogle æteriske olier for at gøre din oplevelse endnu mere aromatisk.

Tips & advarsler

  • Købe ekstra filtre og dufte, når du foretager dit første køb, som du vil være mest sandsynligt være viser off din nye investering til venner og familie og ikke ønsker at løbe tør for forsyninger.
  • Må ikke købe hvis du har åndedrætsproblemer såsom astma, indtil du tale med din læge.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com