Hvad er advarselstegn af Mitral hjertet ventilen skader?

10/29/2010 by admin

Utætte hjerteklapper hjertesygdomme opstår, når en eller flere af ventilerne i hjertet, ofte mitralklap, ikke er i stand til korrekt kontrol blodgennemstrømning. Advarselstegn af mitral hjertet ventilen skader er svarer til mange former for hjertesygdomme.

Betydning

Mitral, aorta, tricuspid og pulmonal er fire primære hjerteklapperne med den mitral og aorta mest regelmæssigt påvirkes af utætte hjerteklapper sygdomme. "Mitralklap regulerer strømmen af blod fra øverste venstre kammer (venstre atrium) til nederste venstre kammer (den venstre ventrikel)," siger Texas Heart Institute.

Identifikation

Mitral stenose opstår når ventilerne ikke åbner helt, mens mitral regurgitation er et resultat af ventiler er afskåret fra lukke ordentligt.

Symptomer

Symptomer på utætte hjerteklapper sygdomme kan præsentere sig selv hurtigt, afhængig af satsen for udvikling af sygdom. Undertiden sygdommen udvikler sig langsomt, så hjertet til at justere med ingen udbrud af nød. "Sværhedsgraden af symptomerne ikke nødvendigvis korrelerer til sværhedsgraden af sygdommen ventil" ifølge John Hopkins hjerte og kardiovaskulære Institute. "Du kunne har ingen symptomer overhovedet, men har svær ventil sygdom."

Advarselstegn

Advarsel tegn omfatter åndenød, ødem (hævelse af fødder, ankler, ben, arme eller maven), træthed, vægt svimmelhed, besvimelse, overdreven gevinst, hjertebanken eller smerter i brystet.

Prognose

Mitralklap reparation kan prale med en lavere forekomst af kirurgi-relaterede dødelighed og bedre langsigtet prognose end mitralklap erstatning, hvilket tyder på Reparer for at være en bedre løsning for mitralklap sygdom


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com