Vitaminer for fokus på børn

06/02/2013 by admin

Vitaminer for fokus på børn

Børn, der har en hård tid fokusering kan synes at være doven og uegennyttige når i virkeligheden de kæmper om at koncentrere. Denne manglende opmærksomhed kan forårsage børn til trætte lettere og klarer sig dårligt i skolen, under test og i hjemmet. Fordi manglende fokus kan henføres til dårlig ernæring, kan ved hjælp af vitaminer og kosttilskud hjælpe børn med problemer med fokus. Det anbefales dog stærkt at rådføre sig med en børnelæge før du tilføjer nogen kosttilskud til et barns kost.

B-vitaminer

En god balance af B-vitamin er afgørende for et velfungerende af kroppen og produktion af energi. Fordi hjernen bruger omkring 20 procent af kroppens samlede energi, kan det god idé at indarbejde B-vitaminer i dit barns kost. Især spiller B6-vitamin en vigtig rolle i at fremme hukommelse opbevaring og sikre optimal hjernen ydeevne, mens vitamin B9, også kaldet folinsyre, understøtter mental klarhed.

Antioxidanter

Antioxidanter virker ved at fjerne frie radikaler, som er kendt for forstyrrer god hjerne ydeevne. Børn med problemer med fokusering og påvirket af indlæringsvanskeligheder kan blive overvældet med frie radikaler og kan lide af oxidativt stress. Antioxidanter såsom vitamin C, E, betakaroten og phytonutrients fundet i vindruekerneolie kan hjælpe med at beskytte hjernen mod de skadelige virkninger af oxidation.

Mineraler

Mineraler kendt for at forbedre hjernefunktion omfatter jern, magnesium, zink og kalcium. Trace mineraler, chrom, selen, mangan, molybdæn og kobber kan også være nyttige. Jern er især vigtigt for hjernen og børn lider af jern mangler tendens til at udvikle nedsat intellektuel præstation. Magnesium, på den anden side hjælper børn lider under mangel på opmærksomhed og hyperaktivitet, typiske symptomer på attention deficit sygdomme.

Proteiner

Proteiner indeholder vigtige aminosyrer som phenylalanin og tyrosin, ansvarlig for korrekt hjernefunktion. Disse aminosyrer støtte aktivitet af vigtige neurotransmittere i hjernen, som er i sidste ende ansvarlige for større opmærksomhed og fremme evnen til at afslutte opgaver. Især har L-carnitin, en ikke-essentiel aminosyre, forbedret tilstanden af over halvdelen de patienter, der lider af opmærksomhed underskud lidelser, ifølge Donsbach Institut.

Fedtsyrer

Flerumættede fedtsyrer hjernen som omega 3 fedt er vigtigt støttende næringsstoffer. Omega 3 fedtsyrer hjælpe især børns hjerner til at udvikle sig korrekt. Da omega 3 fedtsyrer ikke kan syntetiseres i kroppen, kan de kun opnås fra kosten. Omega fedtsyrer kan derfor være en nyttig supplerende behandling til at forbedre humør, opmærksomhed og årvågenhed af børn, der lider af opmærksomhed underskud lidelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com