Terapeutiske fordele af Neem olie sæbe

05/01/2013 by admin

Neem olie sæbe er afledt af bark, frø og blade af neem-træet. Brugt i århundreder som et mildt antiseptisk, har neem olie sæbe så mange terapeutiske anvendelser, det er kendt som "village apotek" i mange dele af verden.

Acne

Neem olie er antiseptisk og anti-inflammatoriske egenskaber, der gør det en fremragende behandling for acne. Det er ikke-tørring og beroligende til alle typer af hud.

Psoriasis

Neem olie har anti-virale egenskaber. Kombineret med andre planteingredienser, er neem olie sæbe ofte brugt som en udrensning vask til psoriasis-hud.

Lus

Lus, væggelus og andre uvelkomne kropslige Gæster kan elimineres med neem olie sæbe. Tilsættes badevandet eller bruges som en vask, kan det bruges på mennesker og kæledyr.

Skæl

Shampoo indeholdende neem olie sæbe virker til at lindre tør, kløende hud, der kan forårsage skæl. Det kan bruges dagligt til at kontrollere denne betingelse.

Følsom eller tør hud

Neem olie sæbe vil ikke over tør hud. Det renser grundigt, men forsigtigt, og kan bruges på børn og babyer.

Nedskæringer og hudafskrabninger

For mindre sår og hudafskrabninger, vil en vask med neem olie sæbe dræbe bakterier på huden. Det stikke ikke ligesom nogle antiseptisk vasker.

Solskoldning

Neem olie sæbe er et godt valg til at vaske solskoldet hud. Vask i koldt vand for hurtig solskoldning relief.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com