OSHA oplysninger om sikkerhed forebyggelse i LTC

01/11/2012 by admin

OSHA oplysninger om sikkerhed forebyggelse i LTC

USA Department af Labor Occupational Safety and Health Administration (OSHA) er ansvarlig for at sikre, at arbejdspladsen er sikker. OSHA regulerer sikkerheden i langsigtede plejefaciliteter på flere måder.

Sygdomsforebyggelse

Regler omfatte anvendelse af personlige værnemidler, der er designet til at beskytte arbejdstagere mod eksponering for patogener. Der findes procedurer for håndtering af eksponering for blod og andre kropsvæsker. OSHA retningslinjer for kosten afdelinger sikre mad- og køkkenaffald sikkerhed for at mindske risikoen for mad-relaterede sygdomme.

Forebyggelse af personskader

Uddannelse er mandat for brug af rette organ mekanik og udstyr til patientbehandling i langsigtede sundhedsfaciliteter. Fall forebyggelsespolitikker eksisterer for at mindske risikoen for skader på patienter. Personlig sikkerhed for medarbejdere behandles gennem arbejdspladsen vold politikker.

Rengøring

Husholdning afdelinger har procedurer for hvidvaskning af patientens tøj og sengetøj brugt i patientpleje. Rengøring af overflader, der er forurenet med blod og andre kropsvæsker er dikteret af specifikke protokoller. Vedligeholdelse afdelinger der er ansvarlige for vedligeholdelse af udstyr inde i anlægget og i haven mulighed for at reducere risikoen for skade.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com