Naturlige retsmidler for en Sinus Infektion

12/07/2011 by admin

Bihulebetændelse, også kendt som en sinus infektion, er karakteriseret ved irriteret hævede membraner, at fælde luft og sekreter. Denne væske feeds bakterier og resulterer i en infektion. Symptomerne omfatter feber, kulderystelser, hovedpine i forreste del af hovedet og nasal overbelastning med tykke decharge. Der er også smerte, rødme, ømhed og hævelse. Bihulebetændelse er forårsaget af ting, der ændrer slimproduktion, såsom allergier, luftforurening, røg, kemikalier, luftfart og ændringer i kropstemperaturen, der favoriserer væksten af bakterier. Der er mange naturlige behandlinger, der kan beskæftige sig med en aktiv infektion og hjælpe med at forhindre nye.

Urte-behandlinger

Anis te har kraftfulde æteriske olier, der hjælpe med at bryde op overbelastning. Tag 1 kop, tre gange dagligt. Bromelain tabletter lindre overbelastning og udvide virkningerne af receptpligtige antibiotika ved at bremse den hastighed de metabolisere og passere gennem urinen. Tage 500 mg tre gange dagligt mellem måltider. Folk allergisk overfor ananas kan opleve et udslæt, når du bruger bromelain. Stop brugen, hvis dette sker. Cat's claw opbygger immunitet mod bakterielle infektioner og lindrer betændelse. Tag 1,000 mg to gange om dagen. Brug ikke cat's claw, hvis du er gravid eller ammende. Hyldebær bryder op slim. Tage som anvist på etiketten. Horehound te producerer udskillelsen af væske til at fjerne trængsel. Drikke 1 kop én til to gange om dagen. OSHA tinktur er en stærk antibakteriel. Tage 10 til 15 dråber i ¼ kop vand tre gange om dagen. Timian te letter overbelastning. Drikke 1 kop op til fire gange om dagen.

Andre forslag

Damp inhalationer eucalyptus olie vil bryde op overbelastning. Tilføj 5-10 dråber af olie til varmt vand, drapere et håndklæde over dit ansigt og blandingen og indånde dampen. Drikke masser af væske til at opløse slim og hjælpe med dræning. Sted varme våde klude over ansigtet flere gange om dagen for at åbne nasal passager. Brug så meget varme som du kan tåle for omkring 10 minutter ad gangen. Nasal douching vil rense ud nasal passager og hjælpe flush ud bakterier. Gør en løsning af ¼ tsk salt i en kop varmt vand. Kop i hånden, hæld det løsningen og indånde i det ene næsebor mens du holder den anden lukket. En neti pot kan også bruges. Dette er en keramisk beholder med en buet tud. De fås i supermarkeder, helsekostforretninger og online. Det er også gavnligt at reducere salt og sukker indtag. Der er anekdotisk rapporter at akupunktur kan være nyttige, men denne behandling ikke er blevet grundigt undersøgt.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com