Hvordan bruges informationsteknologi ved en sundhed Administrator?

01/04/2012 by admin

Informationsteknologi er nyttig i enhver industri, fordi det øger business-systemer, processer og effektivitet. Ifølge en August 2006 artikel udgivet af University of California's Center for Information Technology Research i samfundet, kan øget udnyttelse af informationsteknologi reducere lægefejl og langsomt stigende omkostninger ved at tillade behandlere til at arbejde mere produktivt.

Funktion

Sundhed administratorer er interesseret i at finde måder at integrere IT-systemer i levering af tjenester, de tilbyder deres patienter. Som sådan, er der mange anvendelsesmuligheder for informationsteknologi i sundhedssektoren, elektroniske patientjournaler, kommunikation, fordringer og telemedicin, som gør det muligt for sundhedspersonale at konsultere hinanden fjernt telefon eller web-konferencen.

Elektroniske patientjournaler

At være i stand til at gemme patientjournalen elektronisk er et værdifuldt aktiv for feltet sundhedspleje. Sundhed administratorer kan investere en masse tid og penge til at skabe elektroniske sundhed poster systemer, som kan spore patientens medicinske historie og reducere lægefejl.

Kommunikation

Sundhed administratorer ønsker at kommunikere effektivt med internt personale, eksterne interessenter og Fællesskabets partnere. De er afhængige af informationsteknologi til at oprette og vedligeholde kommunikationssystemer.

Fordringer

Administratorer overvåge den finansielle side af sundhedspleje, ved hjælp af informationsteknologi til at udvikle måder at behandle og træffe afgørelse medicinske krav. At have fordringer databaser gør det muligt for administratorer at udføre grundige økonomiske analyser af virksomhedsdrift.

Telemedicin

Telemedicin er en ny teknologisk fremskridt, der fulgte som svar på den globale behov for sundhedspleje. Sundhed-administratorer, der ønsker at udvide og vokse deres organisation kan bruge informationsteknologi til at oprette telemedicintjenester til langdistance konsultationer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com