Bedst Stop Rygning metoder

09/24/2012 by admin

Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse er næsten 45 millioner voksne amerikanere rygere, hvoraf 32 millioner ønsker at afslutte. Selvom bryde en afhængighed, som rygning kan være en af de sværeste ting du nogensinde gøre, er der mange effektive metoder til at hjælpe dig lykkes. Vælg den, der virker bedst for dig.

Af bogen

Allen Carr, forfatter til "Nemme måder at Rygestop" røget 100 cigaretter om dagen før han fandt teknikkerne og metoder, der hjalp ham til at sparke vanen let og uden angst, der typisk er forbundet med at holde op.

Hans bog, en bestseller, har solgt mere end 4 millioner eksemplarer. Mr. Carr beskriver teknikker til at hjælpe dig med at undgå fristelsen, hvordan man håndterer abstinenssymptomer og hjælper du opdage de psykologiske årsager bag din afhængighed.

Hypnose

Dit sind har to niveauer: bevidst og ubevidste. Det bevidste sind genlyd tanker din underbevidsthed udsender. For at ændre disse overbevisninger, som du har brug for eller lyst til at ryge, skal du komme til underbevidstheden.

En certificeret hypnoterapeut vil flytte forbi dit bevidste niveau og bruge bestemte ord eller tanker, der bliver integreret i din underbevidsthed. Disse ord og tanker er hvad du begynde at associere med rygning, når du er vågnet fra din hypnotiske tilstand.

Denne metode har en succesrate på 66 procent blandt dem, der forsøger at holde op.

Nikotin substitutionsbehandling

Nikotin substitutionsbehandling mindsker cravings og abstinenssymptomer mennesker følelsen når rygestop. Disse produkter frigiver nikotin hele dagen, gør det muligt for rygere at sætte ned cigaretten mens gradvist frigør sig af deres afhængighed.

Nikotinerstatningsterapi kommer i form af et plaster, tyggegummi, en inhalator og sugetabletter, der er tilgængelige ved recept og i håndkøb.

Mens du bruger nogen af nikotin substitutionsbehandling metoderne, bør du også søge en støttegruppe, der vil beskæftige sig med de psykologiske virkninger af rygning.

Medicin

Vareniclin, solgt under navnet Champix, er en tilgængelig af receptpligtig medicin, og fungerer på to måder: det hjælper med at reducere abstinenssymptomer ofte forbundet med rygestop og blokerer nikotin receptorer i din hjerne, som gør ryger mindre behagelig.

Ifølge Thomas Glynn, direktør for kræft videnskab og tendenser på American Cancer Society, er Chantix et stof, der vil være mest nyttig for rygere, der har forsøgt at afslutte ved hjælp af alternative metoder såsom nikotin substitutionsbehandling uden succes. I kliniske forsøg Afslut 44 procent af rygere med held umiddelbart efter deres 12 ugers behandling med Champix.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com