Hvordan man kan forstå Banana brød ernæring

09/02/2012 by admin

Gør bananbrød er en fælles måde at bruge overmodne bananer. Der findes mange typer af bananbrød og den ernæringsmæssige oplysninger afhænger af den specifikke opskrift. Bananbrød bruger typisk bagepulver i stedet for gær, som giver det et tekstur mere ligner kage. Det er også forholdsvis lavt indhold af fedt og sukker i forhold til andre desserter.

Instruktioner

• Undersøge servering oplysninger for bananbrød. Næringsindhold af bananbrød varierer meget efter den specifik opskrift. NutritionData giver ernæringsmæssige oplysninger for en banan brød opskrift, der bruger margarine i stedet for smør. Portionsstørrelse er ét udsnit af bananbrød vejer 60 g eller omkring 2 oz.

• Undersøge kalorieindhold indholdet af bananbrød. En servering af bananbrød indeholder 196 kalorier. Det er næsten 10 procent af den daglige værdi (DV) til samlede kalorier baseret på en diæt af 2.000 kalorier om dagen. Kulhydrater udgør 129 kalorier, fedt bidrager 57 kalorier og protein giver de resterende 10 kalorier.

• Observere kulhydrat og protein oplysningerne på bananbrød. En servering af bananbrød har 33 g samlede kulhydrater, herunder 0,7 g kostfibre. En servering af bananbrød indeholder 11 procent af DV for samlede kulhydrater og 3 procent af DV til fiber. En servering af bananbrød indeholder også 2.6 g protein, som er 5 procent af DV til protein.

• Inspicere dataene på fedt i bananbrød. En servering af bananbrød indeholder 6,3 g total fedt, som indeholder 1,3 g mættet fedt og 5 g umættet fedt. Det giver omkring 10 procent af DV for total fedt og omkring 7 procent af DV for mættet fedt. En servering af bananbrød indeholder også 26 mg kolesterol, som er 9 procent af DV for kolesterol.

• Tjek vitamin- og mineralindholdet i bananbrød. En servering af bananbrød indeholder 181 mg natrium, som er omkring 8 procent af DV for natrium. Det indeholder også 10 procent af DV til selen, 7 procent af DV for thiamin, 7 procent af DV for riboflavin og 6 procent af DV til vitamin A. ekstra næringsstoffer i bananbrød omfatter 5 procent af DV for B6-vitamin, folat og jern.

Tips & advarsler

  • Bananbrød, der indeholder flere ingredienser, såsom nødder eller chokolade chips, vil have højere fedtindhold.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com