TENS maskine & Magnetic Pulse behandling for gigt i knæet

09/06/2012 by admin

En TENS maskine er klassificeret under teknologier, der bruges til smertelindring. Gigt er en smertefuld betændelse i bevægeapparatet, der har sine rødder i den autoimmune system af kroppen. Det er en degenerativ sygdom og tilstanden bliver værre med tiden, som det spredes i hele din knoglestruktur. Gigt er ikke helbredes, så behandlinger, herunder TENS maskine behandlinger, fokuserer primært på smerter og symptom forvaltning.

TEN som en Arthritis behandling

De konventionelle metoder til behandling af gigt omfatte non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID), kortikosteroider, fysisk eller besættelse terapi og kirurgi. TEN maskine betragtes som en form for alternativ behandling og bør afprøves i forbindelse med eller som et alternativ til, traditionelle smertestillende medicin efter omhyggelig forskning og høring med din læge.

TEN er forkortelse for transkutan elektrisk nervestimulation. Behandling administreres ved hjælp af en maskine, der består af en eller flere elektriske generatorer, et sæt af elektroder og et batteri. Maskinen er en programmerbar enheden, og dens generatorer gør det muligt at overføre elektronisk stimuli med varieret pulse priser, pulse bredder og aktuelle styrker.

Hvordan TEN virker

TENS terapi er brugt som en smertestillende teknik i patienter med gigt i knæet og andre dele af kroppen. TEN er gjort med forskellige intensiteter og frekvenser, og du vil komme til at vælge en, der tilbyder maksimal smertelindring for dine knæ. Systemet fungerer normalt på pres leddene, trigger point og kutane nerver i kroppen, således, ifølge en undersøgelse "Transkutan elektrisk Nerve Stimulation" af Dr. Vladimir Kaye, TENS er bedre egnet til arthritis i andre dele af kroppen og er mindre effektive til behandling af gigt i knæet, siden betændelse og smerter i knæet er forårsaget af problemer med knæet knoglestruktur og er lokaliseret.

TEN har også en anden stor ulempe. Det giver større relief i første omgang, men den samme undersøgelse af Kaye tyder på, at over tid, dens evne til at helbrede starter aftagende. TEN er mest nyttige i behandling af let til moderat smerte; Hvis du lider af kronisk knæ gigt, oplever du muligvis mere intens smerte.

Magnetisk terapi

Magnetic pulse terapi er relateret til TENS terapi men er bedre egnet til gigt i knæet. I modsætning til en TENS maskine, magnetisk puls terapi bygger på brug af magneter til at absorbere smerte. Disse magneter er forbundet til punkter i kroppen, der har smerter. Da magnetic pulse terapi er mere målrettet mod forskellige former for smerte og ikke stole på brugen af trykpunkter, kan det være mere effektivt for gigt i knæet, ifølge "Magnetic Pulse terapi reducerer knæet slidgigt smerte" af Elda Hauschildt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com