Hjemmelavet teer, der hjælper vægttab

06/17/2010 by admin

Hjemmelavet teer, der hjælper med vægttab er faktisk meget nemt at lave, og kan koste dig betydeligt mindre end mange store-købte te eller naturlægemidler kosttilskud at påstanden om at gøre det samme. Det er dog vigtigt at huske, at disse teer fungerer kun som en booster og du bør spise en sund kost og engagere sig i regelmæssig motion at tabe sig sikkert. Derudover bør du altid konsultere din læge før du begynder et vægttab plan eller bruge ethvert vægttab supplement, endda hjemmelavet te.

Vægttab urter

Mange urter vil hjælpe dig tabe sig, hver på sin egen måde. Visse urter som mælkebøtte rod, burre og marietidsel er nyttigt at afgifte leveren og nyrerne, hvilket betyder, at din krop er mere effektiv i behandling af fødevarer og fjerne affald. Skumfidus rod, lakrids og fennikel vil bidrage til at rense og støtte fordøjelseskanalen, også øge din krops naturlige evne til at processen fødevarer og fjerne affald.

Alternativt, Fuglegræs, ginseng og brændenælde arbejder direkte for at fremskynde dit stofskifte og øge din adrenal funktion, således at din krop forbrænder kalorier og fungerer mere effektivt. Grøn te, øger af sig selv, også metaboliske funktion, fordøjelsessystemet funktion og naturlige krop processer til at hjælpe med vægttab.

Blande te

Naturligvis vil din hjemmelavede vægt tab te mix blive entydigt skræddersyet til din smag og hvad der er tilgængelige for dig. Du kan blande alle urter i en enkelt te, men det sandsynligvis ikke ville smage udmærket. Grøn te gør en fremragende base for at tilføje andre urter, så vælg en eller to af de andre vægt tab urter nævnt og brygge sammen.

Derudover kan du tilføje ikke-naturlægemidler elementer for at forbedre smagen og effektiviteten af din hjemmelavede te til at hjælpe med vægttab, herunder cayenne peber, citron, æbleeddike og honning. Alle disse ingredienser har antibakteriel og rensende egenskaber, der hjælpe med skylning toksiner fra kroppen, dermed støtte vægttab.

Nogle prøve blandinger omfatter:

Grøn te base, et strejf af cayenne peber og et strejf af citron juiceMarietidsel og ginseng med en skefuld honningBrændenælde med en skefuld hver af æbleeddike og honning

Prøv forskellige kombinationer, indtil du finder en, der virker for dig, i form af vægttab og smag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com